Evo ih opet pod šatorom: Dodik pjeva sam sebi, pije pivo, đuska, a Cvijanović kliče

Radiosarajevo.ba
Evo ih opet pod šatorom: Dodik pjeva sam sebi, pije pivo, đuska, a Cvijanović kliče
PrtScr / Zadao se Dodik

SNSD-ov par, kako ih zovu u toj stranci, Milorad Dodik i Željka Cvijanović imali su ovih dana zajedno šou sa Goci bendom. Pjevalo se, igralo, ali i podvriskivalo. . . Prava složna braća. Društvo im je činio i stranački kolega Igor Radojičić, koji nije bio baš raspoložen kao što je to bio SNSD-ov par.

Par se veselio, baš kako to prije neki dan reče predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović da voli kada predsjednik pjeva, a ona pleše. Ovaj put se nije mnogo plesalo, jer je muzika bila narodna izvorna romanijska koju treba savladati očito pred glavne nastupe, koji počinju ovih dana širom Republike Srpske.

Repertoar je bio poznat, čuvena Gara..., sastala se složna braća, a promovisana je i nova pjesma: "To već znade i na grani ptica, da će Željka biti predsjednica". 

Šator je bio pun, muzičarima je pala i napojnica, a pao je i poneki selfi. Očito je ovo bila generalna proba za glavne nastupe SNSD-ovog para koji od petka helikopterom kreću širom Republike Srpske da narod uveseljavaju, objavila je BN Televizija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije