Đuro ponovo savjetuje: Kako izbjeći blam kada vas cijena tokom kupovine šokira

Radiosarajevo.ba
Đuro ponovo savjetuje: Kako izbjeći blam kada vas cijena tokom kupovine šokira
Branko Đurić Đuro, jedan od najpoznatijih glumaca iz Bosne i Hercegovine ponovo je u centru pažnje regionalne javnosti nakon što je počeo sa snimanjem novog serijala videa pod nazivom "Život za početnike"..

Simpatični i dosjetljivi savjeti, koji bi ljudima trebali pomoći u svakodnevnom životu, naravno uz veliku dozu šale oduševili su brojne stanovnike zemalja regije, te je "Život za početnike" već nakon druge epizode stekao veliku popularnost.

Đuro, naravno, nastavlja sa snimanjima, te nakon savjeta Kako da izbjegnete goste i Kako da kamuflirate flatus (prdež), stigao je novi video iz njegove radionice, a ovog puta sa savjetom Kako da izbjegnete neugodnosti kada vas prodavac iznenadi visokom cijenom proizvoda koji ste baš vi htjeli kupiti.

Duhoviti serijal nastavlja se sa videom Kako Da I Kako Da Ne - Kako izbjeći blam kad je previsoka cijena?, koji možete pogledati u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije