Djevojka multimilionera napravila užasan potez: Pogledajte šta je uradila sa novčanicom od 500 eura

3
Radiosarajevo.ba
Djevojka multimilionera napravila užasan potez: Pogledajte šta je uradila sa novčanicom od 500 eura
Foto: Collage / Žena obrisala nos novčanicom od 500 eura

Djevojka koja se na Instagramu predstavlja kao Candice (36) te koja danas uživa jer hoda s Kursatom Yildirimom, muškarcem koji je na njemačkom lotu svojedobno osvojio oko 10 miliona eura (više od 1.95 miliona KM), mnoge je zgrozila ponašanjem jer je uzela novčanicu od 500 eura (978.50 KM) i njome obrisala nos.

Candice je očigledno tom gestom hejterima željela poručiti da par ne pogađaju zlobni komentari koje čita ispod objava na Instagramu, ali je izazvala kontraefekt i nove osude.

"Svijet je tako zao prema meni. Svi me živciraju. Internet me mrzi!', rekla je dok je novčanicama prelazila preko očiju i nosa, a koje joj je u ruke gurnuo njen suprug tokom prilično bizarne internetske predstave.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

"Hejteri, radite ono što volite. A vi ostali nemojte ovo shvatati preozbiljno", napisala je uz video ta djevojka koja inače služi kao policajka.

Na njenu žalost, kao što smo to već napomenuli, objavom je samo izazvala nove osude i otvorila pitanje smatra li da se ukusno tako igrati s novcem, nečijom platom, dok je oko nas toliko sirotinje.

Ko želi biti milioner: Ako imate razvijenih ovih sedam navika, niste daleko

Ko želi biti milioner: Ako imate razvijenih ovih sedam navika, niste daleko

Podsjetimo, Kursat Yildirim istaknuo se u medijima prije godinu, nedugo nakon što je 24. septembra 2022. godine osvojio tek nešto manje od 10 miliona eura (više od 19.59 miliona KM) na lutriji.

Sin turskih migranata i dotadašnji radnik u fabrici čelika, odmah je dao otkaz i počeo kupovati, pa na Instagramu pohvalio da je nabavio Ferrari 448 Pistu i Porsche S Cabriolet.

Usto si je kupio i skupocjeni sat te svoj omiljeni kafić, a tijekom razgovora za Bild je napomenuo da se želi sretno zaljubiti i pronaći nekoga s kim će putovati svijetom.

U međuvremenu mu se očigledno i ta želja ostvarila, pronašao je Candice, a sada mašta o tome kako će se ostvariti kao glumac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije