Bizaran prizor preplašio Srbiju: Misteriozna osoba u dugoj crnoj haljini snimljena na više lokacija

2
Radiosarajevo.ba
Bizaran prizor preplašio Srbiju: Misteriozna osoba u dugoj crnoj haljini snimljena na više lokacija
Foto: Prtscr / Instagram / O čemu je riječ?

Društvenim mrežama dijeli se snimak za sada nepoznate osobe obučene u dugu, crnu haljinu kako šeta ulicama Kovilja u Vojvodini.

Svi snimci koji se dele nastali su jučer naveče, tvrde oni koji su postavili snimke. Pojedini kažu da su istu osobu osim u Kovilju vidjeli i u Budisavi, mestu koje se nalazi u blizini. Ovaj prizor zbunio je prolaznike, neke i poprilično uplašio, a društvene mreže pune su najrazličitijih komentara.

Misteriozna osoba sa snimaka obučena je u dugačku crnu haljinu, a na sebi i ima i crnu zimsku jaknu. 

Tijelo sina proslavljenog trenera tuzlanske Slobode pronađeno u Beogradu

Tijelo sina proslavljenog trenera tuzlanske Slobode pronađeno u Beogradu

Kako se može vidjeti na snimcima, nepoznata osoba na licu ima i zaštitnu masku. Kreće se sama, a osim što je primjećena u samom naseljenom mestu, svjedoci kažu da su je videli i na putu Kovilj-Budisava. To su takođe dokumentovali snimcima.

Osim što djeluje sablasno, niko nije prijavio da je došlo do bilo kakvih incidenata.

I mada su mnogi u komentarima sugerisali na to da je u blizini manastir Kovilj, drugi smatraju da je malo vjerovatno da je to u pitanju, budući da je misteriozna osoba najvjerovatnije žena, a da je manastir Kovilj muški manastir, piše Blic.

Drugi ne isključuju mogućnost da je u pitanju neki TikTok izazov, a ima i onih koji misle da je osobi potrebna neka pomoć: "Možda je neka osoba kojoj je potrebna pomoć, možda je nečija nesrećna majka koja ko zna kakvu muku ima..."

"Prošao sam prije sat vremena tuda i prošla me je jeza", takođe je jedan je od komentara.

Ipak, ima i onih koji misle da je sve namješteno, naročito kada je u pitanju snimak nastao na putu Kovilj-Budisava: "Da, da... Kamerman je baš slučajno u tom momentu snimao kako vozi kola iz Budisave za Kovilj..."

Kako prenose beogradski mediji, identitet osobe do ovog trenutka nije otkriven.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije