Bezgranična ljubav: Dobio rođendanski poklon od preminulog oca

Radiosarajevo.ba
Bezgranična ljubav: Dobio rođendanski poklon od preminulog oca
Rođendanska iznenađenja su uvijek posebna i porodica se uvijek trudi da vas razveseli poklonima, no kako biste se osjećali kada bi vam poklon stigao od nekog ko više nije među živim?

Takva osjećanja, tokom proslave 16 rođendana, prošao je mladi gitarista Johnny koji je dobio neočekivani poklon od svog oca, koji je preminuo nekoliko mjeseci ranije, prenosi Mashable.

Video u kojem tinejdžer prima novu električnu gitaru, uz rođendansku poruku njegovog oca, rastužio je brojne korisnike društvenih mreža i postao jednostavno viralni hit. Ubrzo su sa svih strana stigle poruke podrške Johnnyju, koji je itekako emotivno doživio ove trenutke.

"Ovo se desilo jučer u mojoj radnji. Otac mu je kupio gitaru u februaru i mi smo je čuvali sve do rođendana. Iznenada, otac mu je preminuo u aprilu, a onda smo shvatili da poklon ipak moramo uručiti. Bio je to zaista emotivan dan za sve nas", kazao je Pete Cruse, menadžer prodavnice muzičke opreme u kojoj je Johnnyjev otac kupio gitaru.

Ovaj video pokrenuo je i brojne korisnike društvenih mreža, koji su potaknuti emocijama željeli platiti Johnnyju časove gitare, te je već do sada skupljeno više od 16 hiljada dolara za te potrebe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije