Stare česme simbol Sarajeva i svjedoci vremena i tradicije: Znate li kada i ko ih je podigao?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Simke

Kamo srece da mrski okupator nije nikad nije dosao na prostror Balkana. Ova trulez od drzave bi se lakse onda podjelila na 2 umjesto 3 dijela.

Jel ovo retoricko pitanje?

Ili pitanje za profesora historije sa subspecijalizacijom historija sarajevskih cesmi?

BUUM

Dzaba cesme kad je Hadzibajrica i klika munafika iz IZBIH zatvorila vodu na istim sem BEGOVE Dzamije

Je li Đizus bio jevrej ili pedofilska batarela?

Ili pitanje za profesora historije sa subspecijalizacijom historija sarajevskih cesmi? ka Jel ovo retoricko pitanje?

Kamo sreće da su jevreji kamenovali Šaula iz Tarsa

Kamo srece da mrski okupator nije nikad nije dosao na prostror Balkana. Ova trulez od drzave bi se lakse onda podjelila na 2 umjesto 3 dijela. ka Simke Ne bi bilo Ćirila i Metodija i njihova prokleta kazana graha sa vErom pradedovskom, ovih pravoslavnih daesh pagana što ližu jevrejski leš iskašike, lože klade i čekaju da iskoči iz njih razapeti ješo-pešo, ***u se ko majmuni u crkvi i seru da su jevreji 2.0. i mrze homoseksualce a "bog" im primo 12 jevrejskih obrezanih. Biće prilike za popravni.

/ Najnovije