Scene s plaže koje su sve zaprepastile: Da li će naredno ljeto svuda izgledati ovako?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hhhh

Maske vidjane u pornicima :D

Elenorin

Ovo je sasvim okej i ispravan nacin da se stiti koza i od starenja, pjega i melanoma.

Duduk

A takozvane dijaspore patriote i podrum ratnici će u svemu nać priliku da ponižavaju na vjerskoj osnovi

Ubilo se za uz burkini u Muslimanitetu!

sad ce hodje da vaze kako hanume trabaju da se oblace na plazi.

Zike

Kinezi su najpoganiji narod na svijetu.

Xyz

Kada su kinezi nosili hiruske maske na licu cuvajuci se od prehlada i infekcija bilo nam je precudno. Sada nosimo iste te maske. Sudeci po tome nosit cemo svi i ove vrlo brzo. Samo sto ove izgledaju morbidno.

???

Kada su kinezi nosili hiruske maske na licu cuvajuci se od prehlada i infekcija bilo nam je precudno. Sada nosimo iste te maske. Sudeci po tome nosit cemo svi i ove vrlo brzo. Samo sto ove izgledaju morbidno. ka Xyz Nisu nosili Kinezi, nego Japanci!!!

KLOSA

OVA POGAN KINESKA CE SVASTA IZMISLITI SAMO DA DODZE DO PARA

mitjkoooooo

Pa ovo da nataknes na glavu, nocu snimas pornice, ujutru na plazu, popodne u banku, sine, pljesti lova, koji gangam stajl, jaci si od tajsona sa ovime na glavi i smajserom u torbi. Ne, salim se, sunce je postalo opasno pa se stite ljudi, cuj, Kinezi, pa kod njih ne mozes provalis tranvestita dok ga ne uhvatis gde ne treba, ili rak koze u ovom slucaju...

/ Najnovije