Priča o Katedrali: 138 godina otkako je postavljen temelj najljepšoj crkvi u gradu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Saborna crkva...

....je i starija i ljepsa.

Heh

....je i starija i ljepsa. ka Saborna crkva... Naravno da je i saborna lijepa, ali katedrale se mogu uspoređivati, crkve sa crkvama, sladoled sa sladoledom... ovako kako bi ti ne ide!

Pitanje

Jel' poenta ovog clanka da je Sarejvo multi-kulti ili nesta drugo?

R BiH

Doniraj gradnju, cuvaj u ratovima, postivaj i restauriraj i ono opet rusi BiH ono opet navija protiv BiH i ono opet mrzi moju a i svoju BiH …Haj budi pametan ….

Church

Naravno da je i saborna lijepa, ali katedrale se mogu uspoređivati, crkve sa crkvama, sladoled sa sladoledom... ovako kako bi ti ne ide! ka Heh Ovako kako bi ja ne ide? E jesi pametan ili pametna, pa gdje si se skrivao do sad? Pa nije to samo moje misljenje, nego sviju koju dodju u grad.

eeee

Da poenta je da je SA multi..., čega? Ako ti je dokaz da je Sarajevo multikulti, na osnovu građevina, koje su sve više prazne. Onda je 100 % tako! Svjestan si i sam koliko nam je grad mix, ali mix jedne religije iz raznih krajeva, od Kosova, preko C. Gore i Srbije i Sandžaka. Ove ostale religije su brojčano pred izumiranjem. Pa ih je teško uporno koristiti za prikazivanje lažne slike o multikulturalnosti.

N

A de niste trebali. Pa ugrozeni kaze da nema hrvata u sarajevu

***

>>Doniraj gradnju, cuvaj u ratovima, postivaj i restauriraj i ono opet rusi BiH ono opet navija protiv BiH i ono opet mrzi moju a i svoju BiH ***

/ Najnovije