Predivno: Otvorena Zimska čarolija u Sarajevu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BOZICNA a ne "zimska"carolija...SVETI NIKOLA a ne izmisljeni"djeda mraz"!

Kada ce ovi crveni srbokomunisticki portali poceti da zovu stvari njihovim PRAVIM IMENOM a ne enkim levatskim,izmisljenim imenima nebi li sto lakse navukli polupismene Bosnje(FGRovce...)da pocnu d avjeruju u ikone drugih vjera.Nazovi stvar onako kako treba pa ko hoce-bujrum!Sve vam je na prevaru i na halabuku pa i ovo..."bravo"cetvorka...

Sasa

Sta kaze mile? Teheran? Ljepsi se Bozic u Sarajevu priredi nego sto ce ga on ikada prirediti svom narodu u koji se kune.

wham

Sarajevo je grad u kojem zive 3 konstitutivna naroda: hrvati, muslimani i srbi, te nacionalne manjine i ostali. Sarajevo odise multikulturalnim duhom. Svi koji mislite da Sarajevo pripada samo muslimani gadno ste se za-je. Da ste bili u islamskom Iraqu i da ste vidili njihova auta koja su sa svjecicama i girlandama okicena 365 dana u godini shvatili biste da nije poenta proslava "nekog" Sv Nikole ili Bozica, vec da treba da bude veselo i sjajno.

/ Najnovije