Pogledajte mapu žarišta na Balkanu i Europi: Vatrena stihija 'guta' šume, u plamenu nestaju domovi

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Arsla

Moze li se rijecima opisati primitivizam, mrznja prema Srbima i neinteligencija BiH muslimana? Dok vam je Vucic djelio vakcine, Bisera vam je djelila hurme. Onda se Helez hvalio kako BiH vojska ima kapacitete da ugasi sumske pozare, da bi na kraju legao na rudu i dozvolio i on i Dino da helikopteri iz SR dodju u BiH i pomognu u gasenju pozara. Za cas vremena ugasise pozar na Sutjesci, sad idu da gase pozare u Hercegovini.

Error

Iz okruzenja konkretno niko ne radi svoj posao kako treba i svakako nije zasluzio tu platu Dosli da ociste korito rijeke ocistili dno bagerom naravno kad je trebalo da pokupe taj mulj travu koja se uhvatila i izrasla sa strana lisaj i sl. Bilo je vrijeme za dzumu Odose i ostavise to smece tako da i dan danas stoji u koritu Znaci niko ih ne nadgleda inspekcija takodjer ne radi svoj posao o vjeri tih dzumovana sve se samo kaze prema tome srednja zalost sve ukupno s tim sto se tako radi odnosno ne radi na svakom mjestu u javnim preduzecima i ustanovana jer su na budzetu i samo se tu spase na posao Sve sto se desava sa prirodom je ocekivano Kad mi budemo normalni bice i priroda

/ Najnovije