Pogledajte kako je danas ispred Zetre: Odavno nije bila veća gužva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Seka

Dženane drugi put nam uslikaj red sa strane da vidimo koliki je. Vidi se da ima raje a mnogi su jutros poranili u šest pred Zetru da obave svoju građansku dužnost. Tako i treba.

ja

Ovaj svijet lagano ide ka svjetskom ratu

g

Ovaj svijet lagano ide ka svjetskom ratu ka ja E nek' si nam otkrio :-) Vidi se da si upućen u tokove svjetske politie :-P

ziki

kad pocne svijet umirati od vakcine za godinu dvije, ne zaboravite kome ce razjarena rulja na samrti prvo dolaziti na vrata. tada vam moji dragi novinari nece puno pomoci to sto ste neka 7 sila ovo ono. ne prijetim, boze sacuvaj.

Doktor

Tuzan dan. Nista ja vama ne vjerujem, previse ste pristrasni farmakomafiji i elitama. Jako malo svijeta je umrlo direktno od covida. Veliki dio je umro zbog pogresnog protokola lijecenja i zbog covida nepruzanjem adekvatne zdravstvene usluge. Ono sto je sigurno, vakcina ne sprijecava zarazu, a kakve posljedice i nuspojave ce sa sobom donijeti u narednom periodu, dragi Bog neka je na pomoci. Mnogi eminentni strucnjaci imenom i prezimenom su protiv vakcina, pogresnog protokola lijecenja i nazivanja ovog pandemijom, dok elite, farmacija i neimenovana struka sprovodi svoju agresivnu agendu vakcinacije uz pomoc medija.

Đurica

Ovdje je Ziki najpametniji.

Stigao Pfizer

Eto Ziki ti ostani da nas sviju možeš ukopati!

sarajka

neka vam dragi Allah pomogne svima koji ste " to" ubrizgali u sebe, a natočito sam tuzna zbog mladih ljudi

/ Najnovije