"Je*eni rat": Evgeniy Maloletka u svijet šalje fotografije iz pakla Ukrajine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Pa kako neko može ovo (Putina) opravdavati?! K-a-k-o???

Is

A ima li slika 21 ubijenog cibila od jucerasnje rakete, od ukrajinskih nacista, cisto eto da se vidi i druga strana

Sram vas bilo rusofili

A ima li slika 21 ubijenog cibila od jucerasnje rakete, od ukrajinskih nacista, cisto eto da se vidi i druga strana ka Is Sram te bilo Ruski plaćeniče, sram te bilo i tebe i tvoju djecu do vječnosti. Zna se ko ubija po Urajini, naravno Rusi. Dosta je bilo te nacističke strategije - sami sebe ubijaju. Cijeli svijet zna za te vaše stručno iskonstruisane laži, od Markala do Srebrenice.

Humanost

Pa kako neko može ovo (Putina) opravdavati?! K-a-k-o??? ka . _____ Niko nikada ga ne može opravdati, on će ostati u historiji zapamćen kao Hitler modernog doba. A mogao je biti velikan. Za njega je gotovo zauvijek.

Zahvala

Fino su se rusofili iz Srbije zahvalili Ukrajincima što nisu priznali Kosovo. Vučić da voli Srbiju, trebao je zabraniti okupljanja zakonom i kažnjavati, ali nije... Pametnom je išaret dosta

Dla

E pa mi smo preživjeli taj užas. Vojnika niko ne pita hoćeš li? nego on mora. Uvijek se nadje ljudi koji su i usvem tom zlu još uvijek ljudi. Na žalost ima i onih koji to nisu.

Ima 21 slika tebei Bege Žege Draško

*

/ Najnovije