! / Novi besplatni kursevi na ITAcademy: Otkrijte svijet Frontend Developmenta i Jave

14. 08. 2019. u 12:04:00 Sponzorisani tekst

Shares:0

Željeli biste da zavirite u svijet programera i da naučite osnove nekih od najtraženijih programskih jezika? Sada imate priliku da to uradite potpuno besplatno. ITAcademy organizuje dva jednomjesečna kursa – kurs HTML-a, CSS-a i JavaScripta, kao i Java Development kurs. Učešće na kursevima je besplatno, sve što treba da uradite je da popunite prijavu i započnete obrazovanje za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice.

Novi besplatni kursevi na ITAcademy - undefined

Kursevi Frontend Development i Java programiranje počinju 19. avgusta u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva.

Prijavite se i zauzmite svoje mjesto među 50 odabranih

Mjesta na ova dva ITAcademy besplatna kursa ima čak 50 tako da je velika šansa da, ako se na vrijeme prijavite, započnete svoje usavršavanje za zanimanje koje vam može donijeti zaradu koju priželjkujete.

Kursevi se održavaju u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u centru Sarajeva, a svaki polaznik imaće obezbijeđen računar sa svim neophodnim programima za rad.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da zavirite u svijet programiranja pomoću najtraženijih programskih jezika.

Frontend Development ili Java programiranje – izaberite oblast koja će biti vaša ulaznica u svijet dobro plaćenih poslova

Java spada među najpopularnije programske jezike, prije svega zbog svoje jednostavnosti i široke primjene u IT svijetu. Programeri koji se odluče da karijeru grade u Javi vrlo brzo savladaju potrebna znanja, zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softverskih rješenja, Android aplikacija i mnogim drugim IT projektima. Njihova prosječna plata je 1.400 KM mjesečno, a u zavisnosti od iskustva, ona može biti i mnogo veća.

 Slično je i sa JavaScriptom, koji zajedno sa HTML-om i CSS-om koriste svi frontend developeri. Kao jedan od najpopularnijih skriptnih jezika na internetu, koristi se za unaprjeđivanje dinamike web stranica, odnosno kreiranje kompleksnih programa na sajtu. Tokom mjesec dana trajanja ovog kursa usvojićete upravo one vještine koje će biti vaš temelj za dalje usavršavanje u oblasti web programiranja.

Učite od predavača sa ogromnim iskustvom u praksi

O osnovama programiranja učićete od vrhunskih IT stručnjaka sa ogromnim iskustvom u velikim IT kompanijama. Zahvaljujući tome što su sjajni predavači i što znanje umiju da prenesu polaznicima kroz niz konkretnih primjera i rješavanja problema, lakše ćete savladati cijelu problematiku programiranja.

Novi besplatni kursevi na ITAcademy - undefined

Foto: Promo: Novi besplatni kursevi na ITAcademy

ITAcademy organizovala je ove godine 12 besplatnih kurseva, koji su bili dostupni svima onima koji su željeli da se upoznaju sa osnovama najtraženijih IT zanimanja ili da unaprijede već postojeće znanje.

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Za samo 12 mjeseci školovanja steći ćete znanja i vještine koje su vam neophodne za ulazak u svijet visoko plaćenih IT stručnjaka.

Šta kažu učesnici prethodnih besplatnih kurseva?

Zadovoljni polaznici besplatnih kurseva najbolja su preporuka za sve one koji žele da savladaju osnove programiranja u ovim jezicima.

„Želio sam vidjeti kako to sve izgleda i može li mi pomoći u mom poslu, jer sam vlasnik foto-radnje na Skenderiji. Ostao sam zapanjen kada nam je predavač otvorio vrata svijeta JavaScripta i kada sam vidio koliko se tu otvara mogućnosti. Svima bih preporučio ovaj kurs”, rekao je Jasenko Prelić.

„Bavim se grafičkim dizajnom i nedavno sam počela učiti osnove web dizajna. Smatram da je pohađanje kurseva idealno za sve one koji ne znaju odakle da počnu učiti neku novu vještinu, to postaje mnogo lakše uz dobre predavače. Predavač je bio izuzetno pristupačan, strpljiv i otvoren za sva pitanja u bilo kojem trenutku, čak i izvan kursa. Preporučila bih svima koji su zainteresovani da nauče nešto novo ili da se usavrše u onome što donekle već znaju da okušaju svoju sreću i prijave se na jedan od besplatnih kurseva koje nudi ITAcademy”, utisak je Marijane Udovičić.

„Kurs je prošao veoma dobro, za početak sasvim dovoljan broj informacija i nivo usvojenog znanja. Predavač posjeduje znanje koje zna prenijeti na slušaoce, predaje kroz primjere i uči nas kako rješavati probleme. Veoma sam zadovoljan i odlučio sam nastaviti usavršavanje na ITAcademy i smjeru Java programiranje”, rekao je Muamer Manko.

Donesite i vi odluku koja bi mogla da promijeni vašu karijeru. Odaberite školu sa najkvalitetnijim obrazovanjem u oblasti IT-ja i najsavremenijim programom u regionu, koji će vas osposobiti da obavljate tražena IT zanimanja. Broj mjesta je ograničen, zato ne oklijevajte, nego se prijavite za besplatne kurseve Frontend i Java Developmenta na ITAcademy i započnite obrazovanje za najplaćenije poslove današnjice.

NEMA KOMENTARA