ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40 posto popusta

Promotivni tekst
ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40 posto popusta
Foto: ITAcademy / ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu.

U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja čak 40 posto popusta na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 16. juna dobijaju i bonus – paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu - undefinedFoto: ITAcademy 

Broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što prije rezervišite svoje mjesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namijenjeno je svima koji žele da ostvare uspjeh i steknu praktična znanja i vještine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru. Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest programa i da za godinu dana, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a i razvoja mobilnih aplikacija.

Program ITAcademy ovlašten je od strane Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade na najperspektivnijim poslovima i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 mjeseci to možete i vi, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu - undefinedFoto: ITAcademy

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsjećamo, rođendanska akcija ITAcademy traje do 16. juna. Ako i vi želite da sljedeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust od 40% popusta na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak.

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije