Promo / Novo na ITAcademy: Frontend JavaScript program za buduće web programere

15. 03. 2019. u 10:24:00 Promotivni tekst

Shares: 27

Zbog sve većih zahtjeva IT tržišta za kvalitetnim frontend developerima i potrebe zainteresovanih za ovo zanimanje da na jednom mjestu steknu sve potrebne vještine, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi pokrenut je novi obrazovni program – Frontend JavaScript Development.

Nastavu na ovom programu možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Sarajevu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. Školovanjem po najsavremenijem planu i programu za manje od godinu dana pripremićete se za kreiranje interaktivnih sajtova i web aplikacija, online igrica ili dizajniranje korisničkih interfejsa.

Sa ITAcademy ističu da je za Frontend JavaScript program broj mjesta ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vrijeme.

Postanite web programer koji ne čeka na posao

Sve veći uticaj interneta na naše živote i nezadrživi razvoj web tehnologija doprinijeli su konstantnom rastu potražnje za stručnjacima koji se bave frontend programiranjem i kao glavni alat koriste programski jezik JavaScript.

Upravo zato odabir ovog zanimanja važi za jedan od najsigurnijih puteva ka poslu koji se lako pronalazi i na kome se odlična zarada podrazumijeva.

Plata JavaScript programera u BiH iznosi u prosjeku čak 1.695 KM, a ova cifra poslije nekoliko godina sticanja iskustva može biti i znatno vijeća. Do statusa jednih od najtraženijih IT stručnaka ovi programeri došli su prije svega zbog širokog spektra poslova koje mogu da obavljaju. 

Ilustracija - undefinedFoto: ITAcademy

Zarađujte kreiranjem atraktivnih sajtova, JavaScript igrica, web aplikacija...

Programski jezik JavaScript glavni je alat svakog frontend programera, ali novi odsek na ITAcademy vam omogućava da savladate i druge najvažnije vještine za web programiranje koje možete primijeniti na raznim projektima.

Uz tri danas najpopularnija JavaScript okvira – Vue.js, Angular i React, savladaćete i HTML i CSS tehnologije, upoznaćete napredne koncepte objektno orijentisanog programiranja, kao i najpopularnije programe poput Photoshopa i Illustratora, u kojima ćete kreirati vizuelne elemente.

Ove programerske tehnike pripremiće vas za kreiranje interaktivnih sajtova i web aplikacija, online igrica ili dizajniranje korisničkih interfejsa. Drugim riječima, vladaćete najmodernijim znanjima za frontend programiranje koja će vam otvoriti vrata za saradnju sa velikim IT kompanijama i freelance klijentima.

Kompletna priprema za pronalaženje posla za manje od godinu dana

Školovanje na ITAcademy ne samo da vam donosi najsavremenija znanja za novo zanimanje već vas i u potpunosti priprema za izlazak na tržište.

Kroz jedinstveni ITAcademy servis kao što je LINK Apprentice Program polaznicima je omogućeno da odmah po završetku školovanja steknu vrijedno praktično iskustvo i postanu idealni kandidati za IT pozicije u najvećim kompanijama. Uz to, Centar za razvoj karijere, čije su usluge besplatne za sve polaznike ITAcademy, pomoći će vam da se povežete sa najboljim poslodavcima i donesete najprofitabilnije odluke prilikom pronalaženja posla.

Prijavite se što prije – broj mjesta je ograničen

Nastavu na novom odsjeku Frontend JavaScript Development možete pratiti iz moderno opremljenih prostorija ITAcademy u Sarajevu ili putem interneta preko platforme za učenje na daljinu. Bez obzira na to za koji model školovanja se odlučite, usvojićete praktična znanja koja će vam omogućiti da samostalno obavljate budući posao.

Iskoristite promotivne cijene upisa, koje se uskoro povećavaju, i započnite svoje školovanje uz uspješne web programere i najuglednije predavače ITAcademy.

NEMA KOMENTARA