? / Najvažnija odluka maturanta: Koje studije garantuju sigurnu budućnost

16. 04. 2019. u 13:04:00 Sponzorisani tekst

Shares: 0

Proljeće je period godine kada se maturanti susreću sa jednom od najvažnijih životnih odluka. Odabir studija, odnosno oblasti u kojoj ćete specijalizovati svoja znanja direktno će uticati na visinu vaše zarade. Upravo zato, prilikom donošenja ovakve odluke, važno je izabrati modernu obrazovnu ustanovu koja će vam omogućiti perspektivnu budućnost.

Steknite odgovarajuće obrazovanje i brzo se zaposlite - undefined

Foto: LINK group: Steknite odgovarajuće obrazovanje i brzo se zaposlite

Studije u ovim oblastima nude najveće šanse za uspjeh

Nije tajna da već godinama unazad IT sektor nudi najveće šanse za brzo pronalaženje posla i odličnu zaradu. Prema istraživanjima tržišta u regionu, potreba za obrazovanim IT juniorima u stalnom je porastu, a o tome svjedoči i podatak da čak 60 posto anketiranih kompanija ima najveći deficit baš ovih stručnjaka. Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućava vam da studirate upravo po programima koji vas pripremaju za najperspektivnije oblasti današnjice.

Studiranjem na odsjeku Računarske i informacione tehnologije steći ćete korisna znanja i diplomu koja će vam omogućiti da se bavite programiranjem, softverskim inženjeringom ili kreiranjem sajtova i tako znatno brže započeti svoju uspješnu karijeru nego što je to slučaj sa drugim visokoobrazovanim stručnjacima.

Sa druge strane, ukoliko se odlučite za studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo, postat ćete stručnjak čije su vještine neophodne svakoj velikoj kompaniji. Pokretanje i vođenje biznisa, upravljanje kompletnim finansijama, planiranje menadžmenta i organizacija ljudi samo su neka od zaduženja kojima ćete moći da se bavite nakon uspješno završene ITEP visoke škole.

Najmoderniji uslovi studiranja za praktične vještine koje se traže na tržištu

S obzirom da su programi ITEP visoke škole osmišljeni tako da prednost daju praktičnim vještinama u odnosu na teorijska znanja, moderni računari i druga prateća oprema sastavni su dio svakog predavanja.

Osim najsavremenijim uređaja, studentima će biti dostupna i specijalizovana softverska platforma čija je uloga da svima omogući što efikasnije obrazovanje. Kompletan proces studiranja bit će vam pojednostavljen zahvaljujući platformi za podršku učenju, mobilnim aplikacijama ITEP visoke škole i drugim korisnim programima.

Steknite odgovarajuće obrazovanje i brzo se zaposlite - undefined

Foto: LINK group: Steknite odgovarajuće obrazovanje i brzo se zaposlite

Diploma za siguran posao i visoku zaradu

Pored širokog spektra primjenjivih znanja, za uspješnu karijeru vam je neophodna i vrijedna diploma koja će predstavljati potvrdu vaše stručnosti. U zavisnosti od izabranog studijskog smjera na ITEP visokoj školi, možete steći zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike ili diplomiranog ekonomiste.

Budući IT inženjeri do pomenute diplome mogu stići nakon uspješno završene četvrte godine studija, dok njihove kolege zvanje diplomiranog ekonomiste mogu steći već poslije trogodišnjih studija.

Izaberite studije koje će vam donijeti odlično plaćeni posao

Saradnja ITEP visoke škole sa Centrom za razvoj karijere omogućava studentima pomoć prilikom pronalaska odličnog posla u struci. Kombinacija korisnih znanja i priznate diplome osnovni je preduslov za započinjanje uspješne karijere, ali ne i jedini. Upravo zato studenti ITEP visoke škole, za razliku od ostalih, imat će priliku da se tokom studija temeljno pripreme za izlazak na tržište.

To znači da ćete moći da se povežete sa poslodavcima iz vaše oblasti i dobijate informacije o konkursima koji odgovaraju vašim kriterijima, ali to nije sve. Jednostavno, imat ćete pristup svim resursima Centra za razvoj karijere koji će vam omogućiti da brzo dođete do radnog mjesta na kome ćete biti zadovoljni svim uslovima. Na taj način zaokružit ćete svoj obrazovni proces i bićete spremni da započnete karijeru o kojoj ste oduvijek maštali.

Snižene cijene upisa na ITEP visokoj školi

Na ITEP visokoj školi otvoren je predupisni rok po najnižim cijenama. Prijavite se što prije i iskoristite pogodnosti ranog upisa koje vam donose popust od čak 45%. Broj slobodnih mjesta za upis nove generacije studenata po promotivnim cijenama strogo je ograničen. Zato ne gubite vrijeme, obezbijedite svoje mjesto na studijama koje vam garantuju sigurnu budućnost. Za više informacija posjetite sajt www.itep.ba illi pozovite 051/ 303 527.

NEMA KOMENTARA