Besplatan kurs programiranja za maturante iz Sarajeva: Prijave su u toku!

Radiosarajevo.ba
Besplatan kurs programiranja za maturante iz Sarajeva: Prijave su u toku!
ITAcademy ima dobre vijesti za sve maturante iz Sarajeva i okoline.

Ova međunarodna IT škola od 23. aprila održava besplatan kurs programiranja, koji će vam omogućiti da se kroz 3 nedjelje obuke upoznate sa HTML, CSS i JavaScript tehnologijama, da napravite sopstveni web sajt i steknete zvanični certifikat o učešću.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, samo najbrži će obezbijediti svoje mjesto na kursu koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D.

Svi maturanti koji žele da zakorače u svijet IT-ja i programiranja mogu se prijaviti putem ovog linka »

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Radio-Sarajevo_druga-slika.png - undefined

Foto: IT Academy

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku umnogome olakšala.

Kako navode iz ove ustanove, programiranje je jedno od rijetkih zanimanja koje garantuje mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, programeri se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja već na početku karijere iznosi u prosjeku više od 1.000 KM mjesečno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije