Promo / Maturanti napravili prve korake ka IT karijeri na besplatnom kursu programiranja

19. 04. 2019. u 07:36:00 Promotivni tekst

Shares: 7

Kompanija LINK group i ITAcademy i ove godine su omogućile maturantima širom BiH da besplatno usvoje praktične programerske vještine i približe se najtraženijoj oblasti današnjice.

Kurs programiranja za maturante - undefined

Foto: IT Academy: Kurs programiranja za maturante

Ovogodišnji kurs programiranja od 20. marta do 15. aprila pohađalo je preko 30 maturanata iz moderno opremljenih učionica ITAcademy u centru Sarajevu, ali i više od 100 srednjoškolaca završnih godina iz raznih krajeva BiH, koji su nova znanja sticali putem interneta.

Jedan od mnogobrojnih kurseva koji polaznike pripremaju za najtraženija zanimanja

Ovaj kurs programiranja za maturante samo je još jedan u nizu besplatnih edukativnih obuka kojima kompanija LINK group nastoji da stanovnike BiH približi ka najtraženijim zanimanjima u 21. vijeku.

Pored besplatnih kurseva, pomenuta multinacionalna kompanija kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti teži da kompletno društvo učini uspješnijim i omogući što većem broju građana da izgrade nove ili unaprijede već postojeće karijere.

Potpuno besplatan kurs za vrijedna znanja i certifikat

Maturanti koji su bili u prilici da besplatno pohađaju kurs preko interneta ili iz prostorija ITAcademy napravili su svoje prve programerske korake. Savladali su HTML, CSS i JavaScript tehnologije i naučili kako da samostalno kreiraju svoj prvi sajt.

Kurs programiranja - undefined

Foto: IT Academy: Kurs programiranja

Osim korisnih znanja, polaznici su stekli i vrijedan certifikat koji predstavlja potvrdu o završenoj obuci, ali što je još važnije, i omogućava maturantima lakši prohod ka daljem usavršavanju u oblasti informacionih tehnologija.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Iskoristite snižene cijene upisa na ITAcademy

Proljetni upisni rok na ITAcademy je u toku, a snižene cijene školarine su aktuelne do 30. aprila. Prijavite se što prije i započnite svoje obrazovanje koje će vas pripremiti za najtraženija zanimanja u oblasti informacionih tehnologija.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA