Bajkeri koji ruše sve stereotipe: Osigurali 24 kreveta za bolnicu u Livnu

Radiosarajevo.ba
Bajkeri koji ruše sve stereotipe: Osigurali 24 kreveta za bolnicu u Livnu
Facebook / Bajkeri iz Livna koji ruše sve stereotipe

Iza, nekima naizgled, grube vanjštine, kriju se ugodni i dragi ljudi uvijek spremni na pomoć. Empatija i pružanje pomoći najpotrebnijima postala je za njih svakodnevnica.

''Na jednom od mnogobrojnih moto susreta, prijatelj iz Slavonskog Broda upoznao nas je s dr. Hermanom Munzelom, također zaljubljenikom u motore. I tada je sve počelo'', prepričava Boško Krželj za Bljesak.info, jedan od članova Moto kluba Vukovi iz Livna, početke sada već tradicionalne akcije prikupljanja pomoći za livanjsku bolnicu.

Naime, prije šest godina europski bikeri, pod vodstvom dr. Hermanom, okupljeni u udruzi Eurobiker organizirali su i realizirali humanitarnu akciju za Kantonalnu bolnicu "Dr. fra Mihovil Sučić" u Livnu i domove zdravlja u Gračanici i Srebrenici u BiH. Za ova tri grada osigurali su 11 šlepera različite opreme, namještaja, uređaja, aparata i instrumenata.

Bajkeri iz Livna koji ruše sve stereotipe - undefined

Facebook: Bajkeri iz Livna koji ruše sve stereotipe

''Naše humanitarne akcija radimo ciljano. Znate kako je to kad ste na motoru, nažalost dolazi do raznih ozljeda, vezani smo za bolnicu. Kad smo vidjeli u kakvom je stanju bolnica u Livnu odlučili smo pomoći'', objašnjava Križelj.

Ove godine ista ekipa, čopor vukova koji ruši sve stereotipe o bikerima, uz veliku pomoć dr. Hermanom i humanitarne organizacije BB Hilfe za livanjsku bolnicu osigurala je 24 specijalna električna kreveta.

''Naš prijatelj dr. Herman javio je da ima spremne krevete za livanjsku bolnicu. Mi smo trebali organizirati transport. Ravnatelj dr. Ivan Cikojević osigurao je sredstva za prijevoz, a u susret su nam izašli i špediteri Dumisped i Regicommerc i tako je akcija realizirana'', kazao je Križelj.

Više o ovim sjajnim momcima pročitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije