Jolie i Žbanić poručile: Majke Srebrenice zaslužuju Nobelovu nagradu za mir

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@neliva_oliva

Ćuti bre. Ljudi od struke su rekli, šta su rekli. Srbska pravda prema nama bošnjacima je bila samo, šutite dok vas koljemo, silujemo i ubijamo. Ako se šta o tome kaže, eto odmah govor mržnje. Neka filma, treba ih još više, da se pokaže pravo lice naših komšija. Takve kao što si ti istina najviše boli. Zato pocrkajte od muke.

Bljak

Koliko je Anđa ovaj put dobila love. Presušilo, prodaje Bredovu sliku.... Mogla je poslati vakcine, ako je mislila na njih. Koje proseravanje. A ova ažbaha ružna na Srebrenici zaradi pare, a ružna i netalentovana. Valjda SDA nema bolje!

@koel, chim, * i ostali nadimci ovog hajvana

Sve sto ti napises je cista laz, od laznog citata dobrice cosica u kojem se srbi uopste ne spominju, pa do laziranja srpske istorije, ali to i ne cudi jer dolazis iz redova laznog naroda po difoltu. Evo ti jedan pravi citat, koji tebe i takve kao ti fantasticno opisuje: "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Njegos

Moze

Mogu dobiti nobelovu nagradu ali za sirenje mrznje i lazi, srbofobiju, nepismenost i neobrazovanost, kao i za brkove i krezubost.

/ Najnovije