Zašto Mađarska nema more?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kod

Kod nas se to kaze O sebi se zabavili.

Boom

Zašto mađarska nema more a ima mornaricu

Mili

Orbane! Šta su pogrešno shvatili, svojatate tuđe more i jadni ste ko i Srbi 90ih! A sada svake godine ostavljate Hrvatima milijarde na toj obali, a transport po morskim lukama je još dodatno dobro...

Konfiskacija

Ukrajina konfiskuje svu rusku imovinu, a Savo Strbac reče da je Hrvatska konfiskovala 3,4 mlrd. E srpske imovine, a nije rekao da je ratna šteta oko 40 mlrd. E. Inače, Hrvatska je konfiskovala i neka bošnjačka odmarališta, zato jer su bosnjačke izbeglice uništile hotele u kojima su ih primil Hrvati, njih skoro 400.000, a o čemu se niti ne govori u Bosni...

Tres

Orban traži, za embargo, obećanje EU i HR da će se izgradit naftovod od Rijeke i hrvatskih luka za Mađarsku, ko šta je izgrađen gasovod sa LNG terminala na Krku, zato diže tenzije! Slovenci i Česi i Slovaci i Poljaci i Hrvati i Mađari i Austrijanci, sve samo katolik do katolika, nepokoreni od Osmanlija koji pokoriše sve pravoslavno na jugu Evrope...onda ko je tu kome bio rob i konjušar? Ceo svet gleda Putina kako otima celu ukrajinsku obalu i more, a šta da ne gleda i Orbana kako otima bar jedan izlaz na more, neće valjda i on sve?

Dara iz Karlobaga

Barem četnici nesme da pisnu, da je to vekovno srpsko more, zato jer im povampireni Branitelji maestralno zatvoriše usta 95g? Ni da pisnu, a letuju u Grčkoj ili čak u šiptarskoj Albaniji? Hrvatska postaje strateški i glavni energetski igrač u ovom delu Evrope. Zbog napadanog LNG terminala na Krku i transporta nafte u JANAF... a komšije samo mogu da pokazuju svoje komplekse manje vrednosti, pored te toliko Lepe njihove.

Đakovački konjušari

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Jovo

A šta beše sa VEKOVNO SRPSKO MORE? Alo bre? Lopovi.

Evro

Kuje se hrvatski evro, na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Antifa

SMRT RAŠIZMU! Sloboda Ukrajinskom narodu! NATO je sada kriv za to šta Putin izbija na ukrajinsko more, ko šta je i Milošević 90ih pokušao da izbije na hrvatsko, a sada za njim kuka i Orban? Fašiste treba porazit ko i 18g i 45g i 95g i 99g. Saveznici i antifašisti da se opet udruže i da krene WW3 da se spali i očisti fašistička Rusiju. Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma? Hitler je to radio, Milošević, a sada Putin...

Habuhabuhabu

Može Dodik Orbanu obećati i nešto sjevernije od Save, onako na nekoj non-salveti.

Da se zna!

U vrijeme agresije 1993/94 Hrvatska nije imala dijasporu u BiH. BH katolici nisu bili nacija ni narod Hrvatske. “Hrvatstvo” vuku iz nacije Kraljevine SHS koja je katolicko stanovnistvo SH jezika administrativno pohrvatila, kao sto je pravoslavno posrbila na cijeloj teritoriji drzave, cak i ako ne poticu iz drzava Srbija i Hrvatska. Prvi put se gradjani osobno pocinju izjasnjavati nacionalno na popisu stanovnistva 1948. , ne kao nacije republika vec kao nacije Jugoslavije. Jugoslavija je bila visenacionalna federacija. (Srbi, Hrvati, Muslimani, Slovenci, Makedonci, Crnogorci). Nakon agresije na RBiH, Hrvatska i Srbija koriste nepostojece nacije, nepostojece drzave kao POLITICKE NARODE u BiH na politikama velikodrzavnih projekata.

Ss

Nema cojstva i herojstva u genocidu, preoranim masovnim grobnicama, klanju ljudi i zivim lomacama zena i djece, sistematskom silovanju, strijeljanju zarobljenika. U tom divljastvu jade, nema nade. Nije ovo sredniji vijek. Jeza vas fata zbog zle sudbine genocidne ratne stecevine. Kad Sudnica svjetla pogasi tu sramotu ce Svijet s mape obrisati. Imate vi srboljubci rezervnu maamu. A velika Srbija sve tanja. Bice elegantna ko oklagija. Nije bas dobra zdravlja. Ode joj srce Kosovo, dusa CG, nada Kninska, kicma Drinska. Ni od Bosne nista joj ne osta. Za nju cojstvo smrtnu halju kroji. Srditi Orban veliku vojsku sprema. Uzalud ste ginuli i zlo braci cinili. Ni cojstva ni herojstva kod vas odmetnutih nema!

EU

Treba da povrate svoj dio mora i tacka !!

Ss

Sto se Hrvatska i Srbija petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo/ dijasporu?! BH hrvati i srbi nisu narod ni dijaspore tih drzava. Oni su nacija Kraljevine SHS, kasnije YU drzava kojih odavno nema. Treba zabraniti Hrvatskoj na “ustavnu skrb” nad narodom BiH i ukinuti Specijalne i paralelne veze Srbije sa entitetom u BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska dijaspore u BiH, a Bosna ima dijasporu u njima! Nije BiH sastavljena drzavna zajednica da ima vise nacija.

Crni

Samo vi akceptirajte idiote i gladaste za stoku,sta je desnicar osim nesposoban covjek koji pokusava da misli.

/ Najnovije