Zašto hrabri Volodimir Zelenski ne bi mogao biti predsjednik BiH?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Sto je hrabar? Zato sto visi na twitteru i instagramu po vazdan? Boga pitaj u kakvom je on trezoru.

nasvasta

Samo je žutalj popušio konstitutivnost od jarana krivoustog.

Gost

Sto ce nam Zelenski, imamo mi Komsica, najhrabrijeg.

E samo nam on fali, jos jedan Zeleni

u Predsjednistvu.

N

Pa da nasi idioti retardirani nesposobni i korumpirani sad bi iskoristili priliku i da pokazu svijetu sa kojom dvojicom rusa imamo problem, tj drug covic i drug dodik. Ali jok. To glupo, nesposobno. Fuj.

Lisičić

Može kao i sejdo piše se hrvat a o hrvatima nikad nije reko finu rječ

niko ne zna takjo *

pa dobro, možda mogu; avdo avdić,, svi sa nap, vijesti, politicki, facet, deftera hefte, hayata i ostalih *portala **-*. jak je tu konkurencija među **. Mir s vama

svaka cast za tekst!

uglavnom prepisancija, lose napisano i losi prevodi - ovo mi je danas realno osvjezenje za procitati

I ja se nadam da ne bi

Jer ne bih bolio da moj predsjednik otvoreno podrzava nacistu nekog z 2 svjetskog rata, da zmiri i ne vidi nacisticke bataljone po Ukrajini kako spaljuju zive civile, slikaju se sa nacistickim zastavama, ne bih volio ali ce izgleda biti “in”, a mediji se utrkuju da se ulizuju onima koji im narede da podrze one sto vole nacizam.

Sloboda biranja

Zato sto imamo bijelocarapase i barbare koji znaju samo lagati , ubijati i varati pucanstvo.. Uvijek su ugrozeni od sviju a najvise od same sebe. Zato je gradanska najbolja opcija da ovi torovi ne mogu gusiti slobodu i znanje pucanstva. Ko je sposoban i ko je pametan taj treba da upravlja zemljo a ne zatucani , amoralni i ograniceni .

Jugoslavija

Evo ponešto o Zelenskom udarms: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=134441855763295&id=100075924434958

BOSNA

KADA DRŽAVA IMA OVOLIKO NEPRIJATELJA I IZDAJNIKA, EMA TOG USTAVA KOJI SE MOŽE PROVODITI. NEGO, ONI KOJI JE NE VOLE, RAZGULITE U DRŽAVE KOJE VOLITE I MIRNA BOSNA. HERCEGOVINA JE REGIJA. ONA NE BI TREBAKA BITI U IMENU DRŽAVE. NIJE NI KRAJINA, NI POSAVINA, NI SEMBERIJA ITD ITD...

/ Najnovije