Zašto divljaju cijene namirnica u KS, kolike su kazne i kako prijaviti?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Salih

Divlja ju cijene zato sto sve politicari boli ku. ac za narod

Z

Kako sad znati na koje proizvode mogu biti marže i do 50 % ? Da prijavim pa da se obrukam. Neka inspekcije rade svoj posao a ne da čekaju građane da se žale. Neka pretrkeljaju tržne centre i ostale trgovine. Ima nevjerovatnih cijena sa velikim razlikama od trgovine do trgovine.

Unistit ovu lopovsku tvorevinu

Mafija vlada ovom drzavom.nece oni nista poduzet sto vece cijene vece ubiranje pdv poreza.boli njih k... za narodom.zato ovu drzavu treba unistit da nepostoji,ovo je konstantna patnja naroda i izivljavanje mafije nad narodom.prije tri dana gledam psta za zube bila 2 km,danas slucajno pogledam 3 km.radi sta ko hoce.

haha

Jake su kazne,,

Pp

Ovi sto nas pljackaju i bogate se preko leda sirotonje ako mi propadnemo obicni gradani propast ce te i vi malo kasnije ali sigurno ce te propasti

Gost

U Amku , Penny,Bingo svako jutro nove cijene,novo niveliranje,pa ko to dopušta?!

za Gost

>>U Amku , Penny,Bingo svako jutro nove cijene,novo niveliranje,pa ko to dopušta?! ka Gost<< dopustamo mi, da nas jexxu uzduz i poprijeko a mi sutimo, sjedimo u kuci i i dalje kupujemo po kojoj god cijeni da prodaju!

/ Najnovije