Zapuštena ljepotica s pogledom na Sarajevo: Pogledajte nevjerovatne prizore Jajce kasarne

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ahyressasd

Nikad nije ni trebala biti tu izgrađena,treba poravnati i prosiriti Vratnik kako je nekad i bill

Francuska kapa

referendumsko pitanje: da li ste za da kasarna dobije za vijeke vjekova ime -- kasarna familije izetbegović?

Guest

Jes treba sravnat pa prodat nekom konju recimo Izi da Tomo ima gdje biti ili Benjo! ***o li te otac primitivni!

Ja1

Prelijepa zgrada i lokacija, nadam se da ce neka vlast smoci snage da obnovi zgradu i dadne joj neku namjenu za kulturu. Da je kakva dzamija u pitanju vec bi bila obnovljena. Dosta nam je papanluka

Sejo

Kad’ može propadati hotel Maršal, koji u potpunosti bio u funkciji, što ne bi i Jajce kasarna. Niko ne piše šta se “mulja” sa hotelom Maršal.

Mujo Hrsuz

Napraviti muzej naših 24 posto i naše mlade nacije rođene 1993. godine.

Derim

Ovakav objekat , na ovakvoj lokaciji , prepustiti propadanju , mogu samo kreteni i idiotska vlast.

nuno

Ovakav objekat , na ovakvoj lokaciji , prepustiti propadanju , mogu samo kreteni i idiotska vlast. ka Derim Svugdje u Evropi su ovakvi objekti beser kulturnog blaga, renoviraju se , daje im se nova namjena, sluze gradjanima i gradu. A kod nas se prepusta propadanju i nestanku. Divljastvo. Sarajevo stalno daje povoda da ga nazivaju kasabom u kojoj cvjetaju sugavi trgovacki centri i koja zaudara na bureke i cevapcice pravljene od najeftinijih komada mesa, otpadaka.

nuno

Nikad nije ni trebala biti tu izgrađena,treba poravnati i prosiriti Vratnik kako je nekad i bill ka Ahyressasd Nekad je Vratnik bio zadnja mahala u kasabi koja se zvala Sarajevo. Vezirsko sjediste je bilo u Travniku, pa i svi strani konzulati i visoki uglednici su tamo prebivali. Sarajevo i Vratnik zaobilazili.

Beg

Prelijepa zgrada i lokacija, nadam se da ce neka vlast smoci snage da obnovi zgradu i dadne joj neku namjenu za kulturu. Da je kakva dzamija u pitanju vec bi bila obnovljena. Dosta nam je papanluka ka Ja1 Gore džamije, dolje kasarne!!

od genocidnih turaka, pa poturčeni ološ

namjerno pusti da propada... sarajislamabadski okot.

alaham, stavit 4 minareta na 4 čoška

i pretvorit oto u islamski centar. reć da je to el-fatif sazido i da vidiš love za sanaciju. postalo bi namah novi-stari _biser osmanlijskog perioda_ jerbo džoamje su naše kasarne, a minareti su naša koplja,... dobro reče erdogpsina!

/ Najnovije