Vučić uručio orden pohotnom vladiki optuživanom za seksualno zlostavljanje dječaka

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Net

Tvrdio da su mu smjestili: Poslušajte kako novi patrijarh Porfirije pjeva četničke pjesme. ISPOVEST OCA SERAFIMA: Vladika Kačavenda silovao dečaka Milića Blažanovića, koji se razneo bombom!

Vratiše

Kreće masovni povratak potomaka Ustaša iz Južne Amerike, svako ko ima bar jednog roditelja iz Hrvatske, odmah prima hrvatsko državljanstvo: Vecernjilsthr POTENCIJAL – POTOMCI ISELJENIKA! U Hrvatsku se žele doseliti deseci tisuća mladih iz Južne Amerike

@Robovi

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA. ka Robovi<<Pa jel to znači da su Turci pedofili i pederi.

015

Možda je i Vučić vladikina kuja?

hahahaha

Vjerovatno mu je uz odlucje poklonio i jedan BJ. Sta je odlicje bez oblicja. Aleksandre Musliu, jesi li uspio Pahomiju podici samopouzdanje nakon onih optuzbi? More li pop?

Habuhabuhabu

Orden četiri kriva .urca! To je strahota od zemlje i vlasti. Katastrofa!

@Robovi

Đizus je još bolji. Kara za vjećno spasenje. ka Hm<<Kad ponižavaš Božijeg poslanika ti ustvari ponižavaš samog Alaha i Kuran.

Peder pederu

Logicno. Peder pederu.

Stvarno?

Đizus je još bolji. Kara za vjećno spasenje. ka Hm Kad ponižavaš Božijeg poslanika ti ustvari ponižavaš samog Alaha i Kuran. ka @Robovi<< je li Isa jevrejski poslanik u Kuranu kako ti napišeš ili ljudska žrtva?

hrkljus

"Za našu decu AV"

Oglo

Đizus je još bolji. Kara za vjećno spasenje. ka Hm Kad ponižavaš Božijeg poslanika ti ustvari ponižavaš samog Alaha i Kuran. ka @Robovi<< je li Isa jevrejski poslanik u Kuranu kako ti napišeš ili ljudska žrtva? ka Stvarno?<< Ma daj, sve ste prepisali iz Biblije. Abraham, Marija, Isus, Gabrijel, i da ne nabrajam. A Njihova kazna ce biti najstrasnija. Pa vi lajte izrodi.

/ Najnovije