U subotu posjetite Vintage & Art market Mašna

Promotivni tekst
U subotu posjetite Vintage & Art market Mašna
/ U subotu posjetite Vintage & Art market Mašna
Nakon uspješno održana četiri izdanja Mašna marketa, vesela vintage priča obilježava svoj prvi rođendan.

U subotu, 30. jula, u Kinu Bosna će se predstaviti 40 izlagačica na petom Mašna marketu koji obilježava godinu dana postojanja.

Mašna. Vintage & Art market je platforma namijenjena svim ljubiteljima vintage i retro stvari, umjetnina i rukotvorina, dizajnerima i kolekcionarima koji su u potrazi za drugačijom inspiracijom, unikatnim primjercima predmeta, odjeće i nakita.

Mašna market će se održati u subotu, 30. jula u prostorijama Kina Bosna (Kino 1.Maj) na adresi Alipašina 19.  Program marketa će trajati od 11:00 do 18:00 časova, a ulaz će biti besplatan za sve posjetioce. Market će biti prodajnog karaktera te će svi predmeti i odjeća biti na prodaju po jedinstvenim cijenama.

Na marketu će se pojaviti 40 izlagačica, koje dolaze iz čitave BiH, sa ručno rađenim nakitom, fotografijama, slikama, pločama, knjigama, vintage odjećom, obućom i nakitom, restauriranim namještajem te drugim ukrasnim predmetima. Neki od izlagača su Mašna.Vintage Shop, Sunny day, Sabaheta Koshi Handmade Jewelry, Unikatna keramika, Ručno rađene čestitke i mini albumi, Precious Thread, Orgonit, Torbe Beri, Dajanina kućna radinost, Touch of Magic, Magic Shop Maho’s, Begovica, NEVA, Amra Crtanje na staklu, Muškoar, Slayed, Miracle, ruKom, a za hranu tokom marketa će se pobrinuti Vegani BiH i Slatki dar.

Sve osobe zainteresovane za vintage modu, antikvitete, dekorativne predmete, stare knjige, ploče i rukotvorine su pozvane na druženje kojim će im uljepšati ovaj ljetni dan i donijeti osvježenje daškom prošlih vremena i muzikom iz perioda ’30-ih, ’40-ih i ’50-ih godina.

Jednodnevni market će biti zatvoren u 18:00 časova zajedničkim fotografisanjem svih izlagačica.  Za više informacija posjetite FB stranicu Mašna.Vintage&art market, FB event ili nam pišite na masna.market@gmail.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije