Mašna market obilježava godinu dana postojanja

Promotivni tekst
Mašna market obilježava godinu dana postojanja
U subotu, 30. jula, u Kinu Bosna će se predstaviti 40 izlagačica na petom Mašna marketu koji obilježava godinu dana postojanja.

Nakon uspješno održana četiri izdanja Mašna marketa, ova vesela vintage priča obilježava svoj prvi rođendan. Mašna. Vintage & Art market je platforma namijenjena svim ljubiteljima vintage i retro stvari, umjetnina i rukotvorina, dizajnerima i kolekcionarima koji su u potrazi za drugačijom inspiracijom, unikatnim primjercima predmeta, odjeće i nakita.

Peti po redu Mašna market će se održati u subotu, 30. jula u prostorijama Kina Bosna (Kino 1.Maj) na adresi Alipašina 19.  Program marketa će trajati od 11:00 do 18:00 časova, a ulaz će biti besplatan za sve posjetioce. Market će biti prodajnog karaktera te će svi predmeti i odjeća biti na prodaju po jedinstvenim cijenama.

Na marketu će se pojaviti 40 izlagačica, koje dolaze iz čitave BiH, sa ručno rađenim nakitom, fotografijama, slikama, pločama, knjigama, vintage odjećom, obućom i nakitom, restauriranim namještajem te drugim ukrasnim predmetima. Neki od izlagača su Mašna.Vintage Shop, Sunny day, Sabaheta Koshi Handmade Jewelry, Unikatna keramika, Ručno rađene čestitke i mini albumi, Precious Thread, Orgonit, Torbe Beri, Dajanina kućna radinost, Touch of Magic, Magic Shop Maho’s, Begovica, NEVA, Amra Crtanje na staklu, Muškoar, Slayed, Miracle, ruKom, a za hranu tokom marketa će se pobrinuti Vegani BiH i Slatki dar.

Sve osobe zainteresovane za vintage modu, antikvitete, dekorativne predmete, stare knjige, ploče i rukotvorine su pozvane na druženje kojim će im uljepšati ovaj ljetni dan i donijeti osvježenje.

Ne propustite osjetiti dašak prošlih vremena – dobro se zabaviti, slušati muziku iz perioda ’30-ih, ’40-ih i ’50-ih godina, kupiti unikatne stvari i upoznati veselo društvo.

Jednodnevni market će biti zatvoren u 18:00 časova, zajedničkim fotografisanjem svih izlagačica.  Za više informacija posjetite FB stranicu Mašna.Vintage&art market, FB event ili nam pišite na masna.market@gmail.com.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije