U BiH postoji 1.150 crkava i vjerskih zajednica, evo koje su najnovije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Normalan

A skola, centara nauke, sporta, muzike, tehnologije,puna mi je kapa ovih iz pecinskog doba sto nam djecu rastjerase.

Opozicionar

Osnovanje novih vjerskih zajednica izgleda postalo unosan biznis kao i osnivanje stranaka. Možda bi mogao i ja djelovati kao nezavisna demokratska vjerska zajednica samo mi treba 300 potpisa. 300 x 1150 registrovanih to je već potrošeno 345.000 potpisnika. Ljudi u BIH izgleda se uzdaju još samo u molitvu. .

dP

Naučno istraživačkih centara - 0, fabrika novih tehnologija - 0 itd.

Ob

Naučno istraživačkih centara - 0, fabrika novih tehnologija - 0 itd. ka dP Narod je tako želio. Podržava nacionalne stranke koje forsiraju vjerske zajednice i obrnuto. Tako da šta smo htjeli, to smo i dobili.

Habuhabuhabu

A misionari djeca i unuci onih sto su nekada pobjegli iz zajednicke drzave. Pricaju tecni i arhaicni SH koji su naucili od roditelja, a kazu da su pozavrsavali kurseve. Vole da vam zvone na vrata i pozivaju se u vase domove dok cete vi u njihove veoma rijetko uci. Uglavnom zbog ikonografije po zidovima i literature po policama.

Rimtutituki

Ja mozda dodjem iz Brasilaoo,ešpiritus bioeneržikus,sve lijecim.

vildanking05

ceeeeeeeeee

/ Najnovije