Turnir FIFA 18 u organizaciji Target shopa opravdava očekivanja

Radiosarajevo.ba
Turnir FIFA 18 u organizaciji Target shopa opravdava očekivanja
U sarajevskom BBI centru danas je organiziran gamerski turnir FIFA 18. Turnir je organizirao Target shop, a učešće je uzelo 80 takmičara.

U odličnoj atmosferi s mladim takmičarima družili su se i Youtuberi Nedim i Cera, a si su izuzetno zadovoljni uvjetima i organizacijom.

"Posjećenost turnira je izuzetno dobra. Imamo oko 80 prijavljenih takmičara i turnir će trajati čitav dan. Nadamo se da ćemo završiti do 23 sata, ali s obzirom na to da imamo zaista dosta učesnika moguće je da traje i duže.

Gosti ovogodišnjeg turnira su Youtuberi Cera i Nedim. Oni će nam pomoći u dijeljenju nagrada, koje su izuzetno dobre. Prvoplasirani takmičar će dobiti televizor Tesla od 49 inči. Za drugoplasiranog je osiguran Play Station Pro 4, a nagrade će dobiti i učesnici koji završe među prvih deset", rekao je ispred organizatora Target shopa Kenan Tunović.

"Danas smo u BBI centru, ispred Target shopa gdje je organizovan turnir FIFA 18. Jedno lijepo druženje s fanovima i jako lijep događaj. Drago mi je što se ovo dešava, posebno u zimskom periodu kada nema mnogo dešavanja.

Susret s ljudima uživo je nešto potpuno drugačije. Ja sam imao prijatelja iz Hrvatske, odnosno iz Zagreba, ali kada smo se sreli uživo, to je bilo potpuno drugačije. Jako je lijepo što se djeca socijalizuju i druže", rekao je Youtuber Nedim Lepić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije