Tiha tiranija ili korupcija: Kurt, Hadžihafizbegović i Čampara o SARTR-u i Kamernom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lubach

Sta kaze gospodja ili **koja o svemu na dunjaluku ima misljenje. Samo nema o pozoristu od kojeg hljeb jede .

lubach

Sta kaze gospodja ili **koja o svemu na dunjaluku ima misljenje. Samo nema o pozoristu od kojeg hljeb jede .

***

***

On

Pravda za glumca,proso sve kontrole gdje je zlocinacka na vlasti

Pehlivan

Samo čisti SDA bagru! Pa ovaj paralelno jaše funkcije javnih i stranačkih institucija, već godinama. Važno je da vazi po medijima, kriminalne organizacije SDA, o svojoj časti, religioznosti, kvazipatriotizmu, senilnom Aliji i njegovoj prevarantskoj ostavštini, dok nakon akšama cuga chivas, vuče crte bijelog, i zabavlja se uz četničke trubače! Smeće licemjerno!

Azazel

Sofercina I tatin sin, na Biro bre

AsAsova

Emir je sve redom napao, odglumio zrtvu inspekcija i drugih drzavnih kontrola ko da su mu u babovinu dosli a ne u kontrolu drzavne imovine.. dotakao se svega, nesretnog djetinjstvo, rata, dvaput ranjenog sarajlica.. Al ne odgovori sto je lagao i svjesno bio u sukobu interesa, godinama.. Nek bude sretan ako prodje bez krivicne prijave..

Recite Alesu

Halo ljudi, ima li iko (porodica, kolege, prijatelji...) da kaze ovom Alesu Kurtu da ne dozvoli da ga ovaj Lord prefrigano uvlaci u svoju kaljuzu i glib. Treba da se ogradi od njega i od svega sto ovaj predstavlja. Emir i Ales slucaj nemaju istu pozadinu, totalno su odvojene i potpuno razlicite dvije price. Sad kao KO SDA brani Alesa K.?! WTF?! Daj Ales, mnogo si ti pametniji od toga da ispadas neciji kusur.

/ Najnovije