Ima li BiH dovoljno plina: Očekuju nas veća poskupljenja, evo i kada

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Treba odustati i ukinuti gas od agresora fašista rusa.

Šporet

Treba odustati i od Sarajevo gasa i Toplana i pripremati peći na čvrsta goriva ili struju. 70 % ljudi nije u mogućnosti plaćati kantonu ni sada a ne kada još dignu cijene. Znali neko gdjenimankupiti onih malih pečica kao što smo pravili 92-95.???

Boske

Biće ponovo " ,Motorka se čuje preko gaja..., nema plina drva sječe raja."

Koel

Samo klima inverter i mirna zima

nasvasta

Neće SDA SBB ASDA toplu vodu iz TE Kakanj sve *** potkupljena od ruskog plinskog lobija .

Adi

Ukinuti plin, otkazati toplanama pa d avidimo od kojih ce para u 4 uhljebske firme uzimati ogromne plate, a narod ce se snaci, lozenje, konverteri, klime i sl, ali sta ce ti uhljebljeni neradnici kada ne bude para za plate, pokeroat ce nadam se

BIH

Ima plina da nas je dvjesta.

Bra

Bravo, moramo podrzati narkomana zelenskog, tek je postao milioner, mala je zrtva da nemamo gljeba jesti da bi podrzali naciste iz azova. Samo naprijed.

Narod zna?

Glasajte za denisa becirovica koji svim silama hoce da uvede sankcije rusima ne bi li se uvukao bidenu u pakas, pa necete nikako imati plina kao ni bugarska.

Mythbuster

A evo i kada ☺️

/ Najnovije