Svijet gasi rusku propagandnu mašineriju, šta čini BiH?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Siroki brijeg

Dodati i atv, rtrs, zavisne novine, kurir, alo, blic itd

Tom

Opasniji su od Gebelsa, sa ratnom propagandom...

Portali,you tube.ne ekavici.

Treba ugasiti sve vijesti koje dolaze od smrdljive srbadije,sve sto je na ekavici necitajte i negledajte,to su barbarsko genocidne lazljive vijesti.

Ab

Zapad panično gasi medije jer će uskoro da počne da isplivava istina o tome šta su radili u Ukrajini , bio laboratorije , krađa ljudskij organa , kazamati za rusko stanovništvo ... Izgleda da su i sami Rusi iznenađeni onim što su otkrili , nisu očekivali tolike srazmjere zločina.

Ok

A sta cemo sa zapadnom propagandom Gebelsovskog tipa, oprobanoj u koroni, pa sad na max. Za 10 dana raskrinkano 30 vijesti laznih od zapadnih medija, ali orvelovo ministarstvo istine ce ostati, da truje nas.

Ka

Kao u koroni, ne smije se propotivati istina koju propagiraju 3 svjetska medija, oni nas vole, i elota sve radi radi nas. Nisu se oni obogatili u koroni radi sebe nego radi nas. Sad cemo sa njihovom istinom mi jos propasti a oni uvecati opet bogatstvo, sve radi nas. Ne sminemo misliti svojom glavom, radi nas. Moramo podrzati naciste iz Azova, radi nas. TreBamo uzvikuvati nacisticke parole koje nas uci nacisticka unuka ona neka vond…lajn, jer je to za nas dobro.

D aut

Demokratski svet je svet nevernika,pedera, pedofila, bluda i nemorala.Pristalice takvog sveta su svi podanički narodi.

/ Najnovije