Svečano otvoreno novih 100 metara sarajevskog "Tunela spasa"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ovo nije pravi tunel, ovo je sminka

tunel je bio na nekim dijelovima skoro samo metar i par centimetara visok, morao si skroz da se sagnes skoro u cuceci polozaj da bi prosao.. bio je blatnjav i voda je bila skoro do iznad clanaka, skoro svi koji su prolazili su makar jednom razbili glavu na ulazu/izlazu na Dobrinji... ovo je skrnavljenje istine, jer se ovo prenosi u svijet a ovo uopce nije ovako izgledalo..

Jos malo pa ce spojiti sa Ivanom, moci ce se u Jablanicu na janjetinu.

.

J

Izgleda da se bosnje spremaju za novi rat, sa ovim novim kopanjem tunela, ne znam kako to drugacije tumaciti.

Gost

Dogovorite se sa sobom jeli Sarajevo bilo pod opsadom ili nije. Koliko ja pročitah kroz tunel je dolazila hrana, oružje i sve drugo a uvijek priča kako ste bili blokirani od Srba.

Sjecanje

Ovakva verzija tunela je bila na kraju rata. Mogao je proci TAMic. Nije bio dug. Ostalo je bila stara verzija. Tijesan, nizak ko rudarsko okno. Puno puta sam prosao tunelom. Islo se na Treskavicu, Bjelasnicu ali kradom i po hranu u Hrasnicu.

d

dođoše pobjegulje da otvore tunel koja ironija

Gost

Jel' Komšić išao kroz tunel na liniju prema srednjoj Bosni?

/ Najnovije