Sve veće cijene školskog pribora: U regionu potrebno izdvojiti i do 2000 KM, evo koliko u BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo

Djeca, ni kriva ni dužna, napraviše rupu u roditeljskom budžetu... Ovo ostavlja priliku da u budućnosti ostavimo djecu bez školovanja, sve zbog pohlepe "određenih". A svi ćemo platiti cijenu neobrazovanog nsraštajs

Ja1

Ajd ne lazite bgti. Pa nece kupovati instrumente za hemiju pa da toliko kosta. Joj medija samo napucavaju a onda se pitaju lafo, otkud ubistva, izludise narod radi klika

Palčić

Najbolje vi samo napravite djecu a drustvo će sve ostalo. Kako vas više nije stid ,,cigančiti,, na račun djece Set drvenih bojica 1,5 KM. Kako samo sracunaste 1000 eura ili 2000 KM. Ovo više prelazi svaku mjeru. Za skolsku godinu ne treba više od 200 KM. i to je previše.

Laz

Laz nije istina. Ne moraju se kupovati teke zadnj dan. Drugo ne moraju se kupivati profesionalne boje lakovi i tome slicno. Pretjeruje se i djecu se uci *****ijalizmu. Odrastaju generacije koje sa *****om idu izvaditi licnu jer su nesposobni sami.

/ Najnovije