Sve brutalnija ubistva žena, no...: Ministar kaže da femicid neće biti uvršten u Krivični zakon FBiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Omir

Ovaj ministar ili je glup ili nikad u životu nije dobio batine od nekoga ko je jači od njega! Muškarac ne bi maltretirao i ubio ženu da je on fizički slabiji, osim kao izuzetak koji potvrđuje pravilo! I šta je tu problem dokazati?!

Sabin Ćudić

***

čuj ovog

***primitivni primjeru čovjeka.

Omir

Krele, a da ti malo posjetiš nekog psihijatra?! ***

Tbj

Kad o krivicnom zakonu pocnu pametovati novinar i fizioterapeutkinja. Ako bi se femicid uvrstio kao posebno djelo onda bi se i legalizovala rodna neravnopravnost. Pred zakonom smo svi isti i trebamo biti.

Ministarčić

Koja sramota za BiH, nemjerljivo. A tek gubitak svakog života! Ne razumijem osobe koje ne shvataju koliko je to bitno!? Na vlasti su bezkičmenjaci jer ih zaostale budaletine biraju. Primitivizam je toliki da se i životi uzalud gase zbog količine istog.

Poražavajuće

Svaka žrtva zaslužuje bar dan žalosti, danima mučena mlada žena, ubijena nevina djeca... Ali čini se da su derneci za turiste bitniji od života.

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Nikad nisam imao ženu, niti imam namjeru. Meni fino sa *****om, solidna joj penzija, ima se. Napunim telefon, fino.

Han

Pa i ne treba. Zasto bi ubistvo zene bilo veci zlocin nego ubistvo muskarca. De se malo dozovite vi stihijski podrzavaci svega sto se medijski plasira. Svi se pozivaju na Nizamu. Aferim, ali uz Nizamu su ubijena i dva muskarca a to niko ne spominje. Pa koji nam je pobogu? Zivoti dva muskarca su nebitni naspram ubistva jedne zene?

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Nikad nisam imao ženu, niti imam namjeru. Meni fino sa *****om, solidna joj penzija, ima se. Napunim telefon, fino. ka Ne pijem dok Paja vozi Ne kaže se džaba ko prizna pola mu se prašta tako si i ti priznao da nisi imao nikad ženu

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Baš imaš tinejdžerske fazone što i jesi tinejdžer. Ovde se govori o ozbiljnim problemima a ti pišeš gluposti

/ Najnovije