Sutra svi na GuGu bazar: Za 1KM kupite odjeću, igračke... i tako pomažete!

Radiosarajevo.ba
Sutra svi na GuGu bazar: Za 1KM kupite odjeću, igračke... i tako pomažete!
U subotu, 28. januara, u sarajevskom Centru za zdravo starenje, od 12:00h do 14:00h održat će se 72. po redu, odnosno 6. rođendanski humanitarni GuGu bazar.

"Posebno smo sretni što možemo naglasiti da slavimo šest godina neprekidnog rada, a posebna zahvala za navedeno ide svim građanima i građankama Sarajeva, a i šire koji sve ovo vrijeme vjerujete u nas i pomažete nam na razne načine", govori organizatori ovog bazara.

Na bazaru će se prodavati donacije (odjeću, obuću, torbe, igračke, nakit, knjige, suđe...), uglavnom po cijeni od 1KM.

"A raspodjelu zarađenog novca na bazaru, u vidu paketa hrane, računa, ogreva i stipendija porodicama u stanju potrebe, te za liječenja naših sugrađana/ki možete pratiti na našoj stranii u toku narednog mjeseca. Svi su dobrodošli, bilo kao donatori gore navedenih, očuvanih stvari, bilo kao kupci", kažu organizatori.

Pored "standardne'"GuGu ponude bit će izložene rukotvorine, te će u ponudi biti i slane i slatke delicije.

"Ovaj bazar imamo i posebno iznenađenje- GuGu tortu! Dođite da se družimo zajedno i zajedno pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija", poručuju.

gug1.jpg - Sutra svi na GuGu bazar: Za 1KM kupite odjeću, igračke... i tako pomažete!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije