Donna Ares ima tužnu vijest: Borba se nastavlja

Radiosarajevo.ba
Donna Ares ima tužnu vijest: Borba se nastavlja
Donna Ares je na svom oficijelnom Instagram profilu podijelila tužne vijesti sa svojim fanovima i prijateljima.

Njena životna bitka se nastavlja... Donna Ares se ponovo bori s rakom.

"Za sve treba priprema, pa tako i za kemoterapiju. Ovo je port. Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osjećam se kao da imam neki čip, ali bolje i čip nego kemo kroz vene koje više i ne rade. U Sobi za nikoga/ Fight 1/pomirila sam se sa životom u simbiozi s rakom. Znali smo da će biti uspona i padova, ali u situacijama kad se borite za produžetak života svaka šansa je vrijedna truda!

Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono što me drži. Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta u vezi svoje bolesti. Ipak FIGHT br 2 je prošao u tišini, ali treći neće. Iz razloga što ima previše uznemirujućeg sadržaja, a opet korisnog za ljude u istoj i sličnoj situaciji, a na prvom mjestu privatni sadržaj koji NIKAKO ne očekujem na portalima i tuđim profilima - imam još jedan novi Instagram profil, (koji se još puni slikama iz 2016/17) samo za prijatelje (preko 18 godina) i za sve one koji me prate godinama, manje/više lično poznaju, vole i podržavaju. Probala sam GLASNU i TIHU varijantu zbog ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini... barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu...", poručila je Donna Ares na svom Instagram profilu.Donna_Ares_instagram_PRT12.png - Donna Ares - Instagram

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije