Sukob Pećanina i Vukanovića na televiziji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

suljaga

Vukanovic je nesvjesni light chetalj.

AB

CG je u kraljevinu SHS unijela svoju autokefalnu crkvu i državu. Kraljevina SHS je davno propala ali je okupacija SPC u CG ostala. Davno je bilo vrijeme da teroristička organizacija SPC napusti CG !

Srbolibanska dilema

Ako na slaven pravoslavac odma postaje srbin, jesu li bugari, ukrajunci i rusi srbi?

Turski sablon

Srbi su se kao narod namnozili, naselili i oformili pod Osmanlijama. Njihov idealni model naroda i drzave je osmanlijski, medjutim init su u vremenu u kom je to ostvarivo nit su japija od koje se to pravi. Otrjeznjenje ce doci kad tad.

Gost

Vukan je izjavio na Skupštini RS da je RS najveći ratni dobitak... samo je trebao dodati etničkim ćišćenjem, ratnim zločinom i genocidom

Guest

Vukanovic opasno srlja. Ovo je bio iskljucivo populisticki potez. Dobro je prosao, moglo je biti i gore. Sta je mislio, da ce na Cetinju docekati sa cvijecem?

Guest

Guest Narodna izreka: Svaki pravoslavac iz BiH za stolom je isti kao onaj pod stolom.

/ Najnovije