Studija pokazala kakav je utjecaj online nastave na mentalno zdravlje djece

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moje svjedočanstvo

Učenicima kao i nastavnicima online škola narušava mentalno zdravlje. Mnogi nastavnici su na izmaku snaga, a neki su, na žalost, pukli pod pritiskom i usljed neprirodnosti i neadekvatnog načina rada. Nastavnici su pukli. Kako će tek biti djeci. Građani, napišite kako se to odrazilo na vas, vašu djecu i nastavnike. Pričajte o problemima dok nije kasno, dok još ima vremena da jedni drugima pomognemo. Vidite šta se dešava.

Katy

Nisu ni djeca sto su nekad bila. Nema skole nema mobinga. Prosvjtni radnici kmece kako im je tesko online raditi. Posalju zadatke i pregledaju ih u svojoj kuci za svojim stolom , a plata ide redovno. Koliko roditelja je ostalo bez posla ili sa smanjenim primanjima pa moraju kupiti svu opremu bilo da je nastava online bilo da je redovna. Dosta vise tog javnog sektora sa svojim kukanjem. Pitajte realni sektor kako se nosi sa svim ovim problemima da vidite sta su pravi problemi. To je moje iskustvo.

S

Sve ovo je i cilj fasista. Zasto se. mcakcinisani boje nevakcinisanih, ako su vakcine dobre, i zasto moraju nositi maske ako su vakcinisani dobrim vakcinama. Nema lihike osim plasenja i dresiranja ljudi. Sto je vise vakcinisanih, i po tri maske na glavi sve slabiji imunitet ljudi, vise bolesnih i umrlih, jel tako tesko to sagledati.

/ Najnovije