Šta želi Mate Granić: "Hercegovina, u slučaju raspada BiH, mora nama"

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jaca

BOJKOT SVEGA ŠTO DOLAZI IZ SRBIJE I HRVATSKE

Gost

Puste želje, ludi snovi? Da je ikako moglo do sada bi se već ostvarilo. Ali ne može i nikada neće moći. Uzalud vam trud svirači. Niste ništa do sada naučili o BH čovjeku. Niti se koga boji, niti haje. Kad dotjerate cara do duvara teško onome ko mu se nađe na putu. Zapamtite to!

lol

Hahahahahahahahahaj

King

Mora tebi neko kardan slozit eto sta mora

Gladne oci

Sto su gladne duse, samo da ne polome sve zube i vilicu kad zagrizu.

Gost

Uspjeti se posvadjati sa 50% stanovnistva u BiH i dva od tri susjeda mogu samo Bosnjaci. Ta zelja za dominacijom u BiH i opiranje dogovorima, kompromisima i djeljenju vlasti sa drugima je fascinantna. Sve ok, ako zelite neprijatelje u svima nama dobijate evo to sto trazite. Ali tvrditi da su odnosi Hrvatske i BiH losi zbog Milanovica je psiholoski slucaj poricanja. Znaci Bosnjaci koji se izjasnjavaju kao Hrvati u domovima naroda, Komsic tri puta i nazivanje Hrvata manjinom koja se treba preglasavati nemaju nikakve veze sa tim losim odnosima.

Gost

Uspjeti se posvadjati sa 50% stanovnistva u BiH i dva od tri susjeda mogu samo Bosnjaci. Ta zelja za dominacijom u BiH i opiranje dogovorima, kompromisima i djeljenju vlasti sa drugima je fascinantna. Sve ok, ako zelite neprijatelje u svima nama dobijate evo to sto trazite. Ali tvrditi da su odnosi Hrvatske i BiH losi zbog Milanovica je psiholoski slucaj poricanja. Znaci Bosnjaci koji se izjasnjavaju kao Hrvati u domovima naroda, Komsic tri puta i nazivanje Hrvata manjinom koja se treba preglasavati nemaju nikakve veze sa tim losim odnosima.

Latko zBrode

Nevherovatno koliko budala ima u r'vackoj i smrdiji

Guest

moze mate da ga šipu lagano zajedno sa šmrkom zokom

Guest

zaboravili hrvati kako su 90 ili 91 srbima ukinuli konstutivnost u hrvatskoj,pa se sad prave pametni.sve se vraca sve se placa moji škutori

N

Ako iko napravi bliski istok od balkana, bisne tacnije to ce biti zbog veliko hrvatske i veliko srpske fasisticke politike. A kad naprave bliski istok i kad im u sred zagreba ili beograda u nekom trznom centru eksplodira autobomba, ili bombas samoubica nek se gradjani hrvatske i srbije ne pitaju zasto je to tako. I nek ne vide razlog desavanja u drugom nego prvenstveno u svojim vodjama. A do tad, nek rade to sto rade.

Zato smo mi u bosanskim sumama, gazija do gazije,u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! Da vam pomrsimo racune i rasprsimo puste snove! Ko i 92.

.

Guest

Guest Celo cickave kose dobice sve sto visi preko dva al'u cupak.

Jah,jah

Ovi hrvati i srbi ko ljudozderi,barbari,demoni,samo sanjaju kako ce rasčerećit ovo nevinašće drzavu.a nesto im se neda ima 120 godina.

Bos-Sa

Inat nas Bosanski!Odje...s od Bosne!koliki ste vi dusmani,i s lijeva i s desna

Habuhabuhabu

Ove spodobe ne mogu da žive, a da ljudima ne truju svakodnevnicu. Ne znam da li su više odvratni ili žalosni.

OHR

U slucaju raspada BiH, Bakiru fildzan drzava ne gine. Od Kozije cuprije do Dobrinje. I to je previse za 'narod' koji je 92 nastao u Holiday Inn-u.

za OHR

U slucaju raspada BiH, Bakiru fildzan drzava ne gine. Od Kozije cuprije do Dobrinje. I to je previse za 'narod' koji je 92 nastao u Holiday Inn-u. ka OHR Ako on dobije fildzan ,ti i tvoja sorta ce dobit dio velicine jednog klikera. Ostali dio drzave ce biti za pucanstva Bosne i Hercegovine svih vjeroispovjest , pucanstvo koje potice od ILIRA. Pucanstvo Bosne i Hercegovine je miroljubivo i strpljivo i prihvatilo je tvoje potomke otvorenog srca. Ali vas barbarizam u ponasanju i kulturi ne postuju to gostoprimstvo vec duze vrijeme. Sada je vrijeme da shvatih da svoje prste moras drzati dalje od moje domovine. Tebi zelim mir u srcu na putu prema tvojoj domovini odakle su ti dosli tvoji pretci.

XYZ

Ma mogu sisati motku proslo je vrijeme kada su se Hrvati i Srbi pitali sve oko BiH ,a Bosanci sutili i trpili sada je drugo doba Bosna i Hercegovina je suverena drzava Bosanaca i Hercegovaca sa preko 65 % stanovnistva koji su Bosanci 55% Bošnjaka i bar 10 % ostali.OSTALI SISAJTE MOTKU Bosanci svoji na svome

za Goat

IZ kojoeg podruma si ti izasao. Ti kao neki poznati istoricar sa 1 razredom i velikim odmorom treba da popujes pucanstvo vezano za njihovo porijeklo . Koji si ti nepismeni papak. Frustracije moras ispoljiti na jedna drugi nacin. Ovdje si si dosljo a htio bi da popujes starosjediocima. Prosetaj i usput provjeri svoj DNA da ti bude jasno da nisi dio pucanstva Evrope.

Plavi

BOJKOT SVEGA ŠTO DOLAZI IZ SRBIJE I HRVATSKE ka jaca Bojkotiraj onda i Kanadere koji vam spašavaju državu. Koji su u Konjicu prije osam godina spasili tvornicu oružja, jedinu.koju imate.

Dudek Krivousti Njofra

Plače brate Blajburg za ovim Matom granicem

Neko

Kako mislite žrtvovat hrvate koji se ne mogu spojit,Licemjeru svjetski!

Logoras

Puno zla ste nam nanjeli,jasam jedan logoras koji je bio u logoru po hrvaskoj pa onda u hercegovinu

Istina

Opet jedan fašista iz pozadine.koji ste to vi kojima treba da propadne dio Bosne? Bosne je imalo prije Hrvatske.imaje sada i biće je do kraja svijeta u ovom gabaritu. Dalje prste nema više SHS Juhe niti 1993 godine. Upamtite fašisti. Baki neće odlučivati o Bošnjacima.

luminus

koliko god se pjenili, Hercegovina će 2025 biti sastavni dio republike Hrvatske,

/ Najnovije