Šta se sve izgradilo zbog Olimpijade u Sarajevu i koliko je koštalo?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sar

Zato se SAD nista ne gradi.... do kad cemo zivjeti u proslosti?!? Mislim da smo mi jedini u scvijetu koji ''slave'' godisnjice olimpijade i trose novac na to!

DasistScheisse

Tada se izgradilo, a evo rijetko šta od toga je obnovljeno a puna usta neke priče o olimpijadi, nema života od priča iz prošlosti. Što bi ga danas neko ovo izgradio?? Bi ali da sve dobiju kao donaciju!!

Nije olimpijada za fukaru, to je biznis

Vrijeme je pokazalo da su slovenci bili u pravu kad su trazili da se zoi odrze kod njih. Prvo, vecina staza, skakaona, skijalista je vec bila izgradjena kao i stambeni kapaciteti i hoteli, pa bi se mnogo ustedilo na novcu. Drugo, jedino slovenci u yugi imaju tradiciju bavljenja zimskim sportovima i ne bi im bob staze i skakaone zjapile prazne i propadale kao u bih, sto je promasena investicija. U prilog tome, upravo je slovenac donio jedinu medalju yugi na tim zoi. Trece, ovako su slovenci morali dolaziti u bih i uciti ove nase cobane kako se uredjuju skijaske staze, postavljaju kapije, elektronski mjeraci vremena itd. Cetvrto, stranci bi ponijeli mnogo ljepsu i kulturniju sliku o yugi nego sto su ponijeli od sarajevskih jalijasa, dzeparosa i prosjaka. Da ne govorim da u sloveniji nikome ne bi palo na pamet da kirku daglasu naplati cevape 100 maraka. Nije olimpijada za fu****, to je biznis.

Cogi

Sve izgradili i napravili Slovenci, trebali bi u Ljubljani napravit igre. Jeftinije bi došlo i oni bi upotrebljavali novo dograđene objekte

/ Najnovije