Sprema li se ekonomski kolaps u entitetu RS? 'Dolazi teži period nego ikada'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Vratite pare pokradene od naroda i eto riješenja. Snsd je sve pokrala.

Ljiljan

Lijepe riječi su blago

Huso

Snsd treba proglasiti terorističkom strankom i kao takvu uništiti.

Nejma problema,

dok firme Milojkovih mladunaca dobivaju poticaje.

Ma zilavi su oni

Oni mogu prezivjet. Na higijeni mogu stedjet sto posto, ne treba im ni wc, samo se raskorace u dvoristu. Sto se zderanja tice mogu jest krmetinu to je ko jest crkotinu, korijenje, ne moze njima niko nista, jaci su od sudbine.

Nudim rjesenje

Nek politicari vrate pokradene pare i nece biti problema 10 godina

Ex novinar

Zar ljudska glupost i mrznja mogu tako nisko da padnu?! Vec pola godine pisete kako propade Republika Srpska. Bas nisko drzite svoj muslimanski narod sa ovim tekstovima.

/ Najnovije