Slovenci došli po radnike u BiH, evo koja zanimanja traže

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Upregnite

putlerovskog šiptara janšu.

Guest

Guest @ Upregnite Zar ga ne vidite jado nije ni za sto. Od pameti do izgleda kad se vidi da se povrati. ..

Ko će za tebe raditi?

Saša Trivić, da nisu više problem visine plata, problem su nacionalisti kakav si i ti sam, Ko će za tebe raditi kad si nepošten i kad glorifikujes Ravnogorske četnike? Ko će za tebe raditi??? Samo nesretnik koji mora.

bozo

Plate u sloveniju su nikakve, troskovi ogromni, posebno za smestaj. Preskocite tu komunisticku vukojebinu i pravac njemacka,svedska,norveska a vrata otvara i svicarska.

%%%%%%%%%

Do poslodavaca je,majmuni dignite place,zar se niste dosta obogatili s grbace radnika.ma bjezite iz zemlje terora,fasizma,sovinizma i lopovluka.

Nitkopametan

Najavio si ti kur.. moj. Kako vas vise nije sramota, drzava je potpuno truhla, narod bjezi iz drzave, citave kuce ostavljaju, dajte vise otkaze svi vi pokvareni političari,od kojih se narodu povraca nacisto.sad ce izbori ako bog da, da vas smijenimo i vise nikada ne vidimo, smecad jedna lopovska.

Boom

Saša Trivić, da nisu više problem visine plata, problem su nacionalisti kakav si i ti sam, Ko će za tebe raditi kad si nepošten i kad glorifikujes Ravnogorske četnike? Ko će za tebe raditi??? Samo nesretnik koji mora. ka Ko će za tebe raditi? A mnogi moraju radit bio gazda pošten il nepošten nacionalist il ne. Pa ne prima svako socijalu kao ti pa tako pišeš

/ Najnovije