Sjećanje na 9. maj '93: Dan kada je Mostar svjedočio fašizmu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Kulturno i civilizacijski zaostala bagra fašistićka .

Ex novinar

Nikakve agresije nije bilo. Hrvati I Srbi su zivjeli prije dolaskka Turaka na Balkana i prsilne islamizacije istih od kojih poticu danasnji BiH muslimani. Hrvati i Srbi su samo branili svoje i nisu htjeli da zive u islamskoj BiH. Tako ce i ostati. Svakome svoje. Muslimanima 4 kantona od cijele BiH. Zahvalite to Aliji koji vas je poveo u visegodisnji krvavi vjersko-gradjanski rat. I za kraj samo jedno pitanje za muslimane iz BiH - postoji li covjek u Ex Yu koji nije musliman, a da ga vi ne mrzite i koji vam nije kriv za vasu sudbinu? Zivot provedoste mrzeci sve oko sebe. Nije vam lako.

hrkljus

Nikakve agresije nije bilo. Hrvati I Srbi su zivjeli prije dolaskka Turaka na Balkana i prsilne islamizacije istih od kojih poticu danasnji BiH muslimani. Hrvati i Srbi su samo branili svoje i nisu htjeli da zive u islamskoj BiH. Tako ce i ostati. Svakome svoje. Muslimanima 4 kantona od cijele BiH. Zahvalite to Aliji koji vas je poveo u visegodisnji krvavi vjersko-gradjanski rat. I za kraj samo jedno pitanje za muslimane iz BiH - postoji li covjek u Ex Yu koji nije musliman, a da ga vi ne mrzite i koji vam nije kriv za vasu sudbinu? Zivot provedoste mrzeci sve oko sebe. Nije vam lako. ka Ex novinar Mozda si ex novinar ali si aktuelno govno.

Dan antifašizma

Slike ratnog Mostara sve govore, ko, šta, kako...

Habuhabuhabu

Čim su stigli, izložili su Hitlerovo djelo i godinama ga držali uokvirenih u knjižari tzv. Sveučilišta. Gade mi se i studenti i profesori koji su svakodnevno tuda prolazili, a da im to nikad nije zasmetalo. Nadam se da su svi završili u Hrvatskoj da tamo šire fašizam.

Mostar

Tada smo vam prekinuli plan i snove o izlasku na more. Svoj vojni poraz nemojte pakirati u antifasizam kada niste antifasisti nikada ni bili.

/ Najnovije