Simbol Sarajeva: Na današnji dan zapaljena je Zetra - znate li kako je dobila ime?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Good morning

Permanentni rat. Jel se kod vas zavrsio rat u 2024 godini? Nazovi novinari pisu o ratu da drze stanovnistvo u mrznji,strahu I mentalnoj anksioznosti.

ZE TR

Zenica i Travnik finansirali izgradnju... Ovo vam je šuplja, kakva transferzala?

***

***

***

***

***

**

kromolj je inace u drugoj drzavi kao agresor?

Granatom ispaljenom sa agresorskih položaja s Kromolja oko 12 sati, Zetra je zapaljena Nisam znao da je Kromolj u drugoj drzavi pa su zato agresori. U dejtonu fino pise da je u bih bio gradjanski rat, a vi vise nikoga ne mozete lagati o agresiji.

/ Najnovije