Sigurnosna situacija u KS: Pucnjave i bahata vožnja pretvaraju glavni grad u Divlji zapad

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vrijeme ...

... da se ovakve stvari kaznjavaju sa velikim kaznama zatvora. Ne na nacin da svi budemo kaznjeni nekom gluposcu kao do sad, nego da se te barabe posalju iza resetaka na duze vrijeme. Sve dok se to ne uradi, imacemo wild west na ulicama. Naravno, policija mora biti na ulicama!!

Ja1

***

BiH

Nema tite i titine milicije, a na ovu se policiju svak istresa, eto vam demokratija, ne trebate ici na zapad i u ameriku i kod njih je jos gore.

Novinarcicihhahahah

Hajde objasnite mi sta vi zelite? Da nema nijedne nezgode, nijedne tuce, pucnjave u jednom glavnom gradu drzave? Ko ce to sprijeciti i na koji nacin? Imate li prijedlog?

B u d a l o

Hajde objasnite mi sta vi zelite? Da nema nijedne nezgode, nijedne tuce, pucnjave u jednom glavnom gradu drzave? Ko ce to sprijeciti i na koji nacin? Imate li prijedlog? ka Novinarcicihhahahah Naravno da ima ali se u svim ozbiljnim drzavama i gradovima slucajevi zavrsavaju sa primjernim i veoma rigoroznim kaznama ,obicno ti koji odsluze kazne i na pamet im ne padne da ponavljaju kriminal jer se zna sta im slijedi,pravni sistem za zastitu gradjana postoji dok je kod nas kriminalac vise zasticen od obicnog covjeka jer zna da moze korumpirati ovu smijesnu i kriminalnu vlast na svakom koraku.

Error

Pa htjeli ste ga hahaha Sta ste trazili to ste dobili sad ku ku ku Demokratija mito korupcija

Zvaljo

Nemojte tako.. mora se pisati o Uk-ovim bajkama. O zicarama, tramvajima imaginarnim transferzalama, longitudinalama.. Ako pisete o smecu, pucnjavama, stagnaciji u gradjevimarstvu.. odmah ste SDA plaćenici, borovi, spin doktori, sendvicari... Znaci samo bajke i ok..

Zvaljo

Ovakvim naslovima i upornim spinovanjem sdfa grad se pretvara u selendru. Vi mediji potpirujete tu pricu ka Ja1 Ovi su gori od SDA u pm.. Nije problem sta se desava u gradu nego sto se o tome pise .... Treba da se šuti majčin sine... Da se Uk ne nasekira

BiH

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak..

Sto bi rek'o ramo,katica,gavrilo,forto i niksic samo neka nije SDA na vlasti i sve je ok nista ne brinite...

Šuko

ništa ovo nije prema našem uzoru prema kojem se ubrzano krećemo -- the usa. kad mile pristane da budemo njihova 100% kolonija (kao npr. njemačka), onda ćemo dobiti šerife pa će situacija biti podnošljiva (kao i kod njih)...

Guest

***

HUKA

Narode nemojte se puno brinuti sve to drzi pod kontrolom ministar za sve poslove Ramo Isak i to iz helikoptera. Jos kad kupi sinovima jos jedan sigurnost u Sarajevu i na njhovim b. pumpama ce biti maksimalna. Da ih j... onaj ko ih imenova.

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije