Saznajemo: Srđan Mandić ponudio Centralnoj banci novu lokaciju za izgradnju zgrade

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Bravo Mandicu!

NN

Nemoze Mandic nikome nista da nudi. Ne zivimo u diktaturi !

Koel

Sta ces ti nekome nuditi kupili dio hastahsne platili ti ces nuditi zabacenu lokaciju banci na pale pa tamo nudi

Sarajka

Nemoze Mandic nikome nista da nudi. Ne zivimo u diktaturi ! ka NN 1. ne moze, a ne nemoze 2. moze, jer je nacelnik i pokusava pronaci najbolje rjesenje za ono sto je bivsi nacelnik zasrao 3. zivimo, al SDA diktaturi

Mirko S. Kojotovski

Daleko je to od SCC-a . Kako će zaposlenici na pauzu. Šalu na stranu ali je to takoreći van grada, zabačeno, nesigurno.

Limuzina

E zato će načelnik, od svih prečih poslova, prvo kupiti službeni auto-limuzinu, vrijednost 130.000 km

Muk!

Nemoze Mandic nikome nista da nudi. Ne zivimo u diktaturi ! ka NN 1. ne moze, a ne nemoze 2. moze, jer je nacelnik i pokusava pronaci najbolje rjesenje za ono sto je bivsi nacelnik zasrao 3. zivimo, al SDA diktaturi ka Sarajka<< Svak čast za komentar. Nakon istinitog komentar samo botovski muk!

Miki

A sta ce Memo????

Azra

ka Mirko S. Kojotovski Moj Mirko, zeljeznicka stanica ti zabacena i van grada?!

Vess

Zato sam i glasala za tebe Srđane Mandiću!

Re Sarajka

Mandic moze da nudi samo ono sto je njegovo, a GV Opcine centar ce odluciti o zemljistu !

kukac

wow kupim plac da pravim kucu predam za dozvolu a nacelnik mi kaze nemoj tu ja cu ti reci gdje ces .. kakav populizam.. Trebao si mu ponuditi u Istocnom Sarajevu.. Zbog nasih idiotizama ( poput ovoga ) zatvor i sipa su u Lukavici..

papac

Odakle nacelniku pravo da nudi placeve ? Zar se ne bi trebao raspisati neki tender pa vidjeti ko su ponudjaci ? Mozda jos nekoga interesuje ta lokacija. Pa ko najvise ponudi.. Mandicu nije to tvoj grunt .. jel znas ti ove procedure ?

Papku

Odakle nacelniku pravo da nudi placeve ? Zar se ne bi trebao raspisati neki tender pa vidjeti ko su ponudjaci ? Mozda jos nekoga interesuje ta lokacija. Pa ko najvise ponudi.. Mandicu nije to tvoj grunt .. jel znas ti ove procedure ? ka papac Ako postoji dobra volja obje strane nije nemoguće, proći će se procedure naravno dušebružniče zabrinuti

papac

Odakle nacelniku pravo da nudi placeve ? Zar se ne bi trebao raspisati neki tender pa vidjeti ko su ponudjaci ? Mozda jos nekoga interesuje ta lokacija. Pa ko najvise ponudi.. Mandicu nije to tvoj grunt .. jel znas ti ove procedure ? ka papac Ako postoji dobra volja obje strane nije nemoguće, proći će se procedure naravno dušebružniče zabrinuti ka Papku<< Nista nije nemoguce, ali Mandic nema pravo da nudi tudju zemlju kao da je njegova. To sto ti pricas o "dobroj volji" to je namjestanje tendera i kriminal ..

Inspektor MI5

Ovdje nešto smrdi. Pismo namjere sročeno je da se jedna strana u postupku "centralna banka" zaštiti od počinjenih nezakonitosti, odnosno SDA guverner i njegovi savjetnici. Pismo mogu progutati samo neupućeni građani. Ovdje se radi o prikrivanju teških krivičnih dijela koje su počinili pojedinci. Zato, gospodine Mandiću objavite sve dokaze sa kojima raspolažete.

suzy

Čestitam g. Mandiću na ovom potezu! Dosta je više betona i pretrpavanja grada građevinama! Mnogi koji se ovdje javljaju treba da se educiraju o nadležnostima pojedinih organa, o regulacionom planu itd. a ne da ovdje lupaju i vrijeđaju bez ikakvog smisla. Ako nešto govoriš, lijepo reci i argumentiraj.

opari se

Joj Mandica. Pa Mandicu pobogu lako ti je neukom stanovnistvu prospati suplje. Banka je kupila i platila plac na Hastahani i platila dio rente. Sad valja ( ako hoces park ) osporiti ugovor o kupoprodaji ( što ne znam kako bi se izvelo ) vratiti pare za zemlju i vratiti pare od rente. Mislim da bi to bilo nekih 8 - 10 mil. KM. Umjesto fino pustiti da ljudi naprave sto su zamislili. A prave vrhunski objekat koji nicemu ne smeta. A opstini ostaje da uredi park okolo. Ali gdje je tu onda Mandić Show !

/ Najnovije