'Sarajevski trokut želja': Jeste li čuli za legendu o nastanku Stare pravoslavne crkve?

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MNK

"Sarajevskih pravoslavaca"...? Ako ja uvažavam najbrojnije katolike i muslimane u BIH, nazivajući ih Hrvatima i Bošnjacima u BIH, ne vidim razlog zašto je problem da postoje i Srbi u BIH jer oni fakat jesu najbrojniji pravoslavci. Većina Srba u RS ne želi da se otcjepi, ali ovakvim ignorisanjem naziva jednog naroda se skriva potajna želja da se taj narod izbriše iz postojanja u BIH, i činite kontraefekat i podstičete želju za otcjepljenjem i razdorom među narodima u BIH. Međusobnim uvažavanjem i poštovanjem pomažem ujedno i sami sebi i jedni drugima a i pomažemo cjelovitost BIH. PS. Hvala svim čestitim Bošnjacima koji shvataju da samo uzajamnim poštovanjem i vrjednovanjem razlika možemo graditi BIH.

Odgovor Komentar sadžni lažne navode, u stilu iz R

Kao prvo hvala na ispravci ne vidim tu riječ nigdje u tekstu. Kao drugo, Dodik ne pretstavlja sve Srbe u BIH i vrlo često govori i Bosnjaka. Svi drugi političari u RS govore Bosnjaci. Sve džamije u RS su dio kulturnog nasleđa BIH i evo ako neko čita ovo od političara i predstavnika medija u RS, pozivam da urade reportažu o džamijama u RS. Mi smo tu da mijenjamo sta treba a ne da se prepucavamo u nedogled. Mislim na narod a političare a oni da slučaju narod. Lijep pozdrav!

/ Najnovije