Pusić o izjavama Radmana: Da li se Hrvatska slaže s Dodikom, a ne slaže s Komšićem

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna Bosancima

Bez obzira na sve prepreke, Bosna i Hercegovina i njen narod su u Narodnooslobodilačkoj borbi protiv obje ove politike, četnički pokret, s jedne strane, i ustaški, s druge, obnovila svoju državnost 25. novembra 1943. godine. Nažalost, Dejtonski sporazum je, priznavanjem postojanja entiteta Republika Srpska na dijelu bosanske teritorije koji je bio pod okupacijom velikosrbijanske pokreta, legitimirao jednu genocidnu ideologiju.

Gost

Radman je jedan beznačajni politički isprdak. SiSovcu i zadriglom ustaši Lučiću se omaklo, pa je priznao u Otvorenom HRT da Vijeće naroda štiti narode. Zastupnički dom ne bi trebao biti ništa osim građanski, ne može 3% Hadezeovih glasača da koči državu i da ignoriše Dejtonsku konstitutivnost u RS. To je istorijski kompleks koji Hrvati imaju od Srba. Bosanci se nisu ni goloruki predali.

Analiza

Zašto Alija u Dejtonu predstavlja Bosnu. Gdje su predstavnici.RS i Herceg Bosne.? Amerikanci ne zovu predstavnike zločinačkih i genocidnih tvorevina, mego samo legalne i legitimne predstavnike država.

Gf

Zašto Alija u Dejtonu predstavlja Bosnu. Gdje su predstavnici.RS i Herceg Bosne.? Amerikanci ne zovu predstavnike zločinačkih i genocidnih tvorevina, mego samo legalne i legitimne predstavnike država. ka Analiza Einsteine, vjerovatno zbog toga što su predstavnici Rs i tzv. Herceg Bosne bili AGRESORI na međunarodno priznatu državu Bosnu i Hercegovinu, Kao takvi su tako i pozicionirani, ali su u Daytonu bili svakako njihovi nalogodavci Milošević i Tuđman, koji su stavili na taj pravni akt svoje potpise o garancijama da neće više napadati međunarodno priznatu državu Bosnu i Hercegovinu. Ili tebi i takvim retardima kao ti možda treba to ipak nacrtati?

Gf

Zašto Alija u Dejtonu predstavlja Bosnu. Gdje su predstavnici.RS i Herceg Bosne.? Amerikanci ne zovu predstavnike zločinačkih i genocidnih tvorevina, mego samo legalne i legitimne predstavnike država. ka Analiza (Prethodni komentar nije upućen tebi na tvoj komentar već kao odgovor onima koji bi bukvalno postavili to pitanje, jer je takvih mnogo još uvijek ovdje) Tebi respect.

Gf

Bez obzira na sve prepreke, Bosna i Hercegovina i njen narod su u Narodnooslobodilačkoj borbi protiv obje ove politike, četnički pokret, s jedne strane, i ustaški, s druge, obnovila svoju državnost 25. novembra 1943. godine. Nažalost, Dejtonski sporazum je, priznavanjem postojanja entiteta Republika Srpska na dijelu bosanske teritorije koji je bio pod okupacijom velikosrbijanske pokreta, legitimirao jednu genocidnu ideologiju. ka Bosna Bosancima Lijepo napisano, ali nažalost tačno. Neće tako biti još dugo!

JA1

@Mostar, sta predlazes ti da hrvati nose trakice oko ruke pa da znamo ko smije glasati za hrvata? Sta cemo sa jevrejima i romima i ostalim koji se ne izjasnjavaju nacionalno, smijemo li mi glasati za hrvatskog predstavnika ili ne smijemo nikako?

JA1

@Mostar, ako ste nasli saveznika u SDA pa vam obecavaju ono sto ne mogu ispuniti to je vas problem. I mi imamo isti problem lazu i nas. A sta cemo recimo i da se to ispuni, ja glasan za hercegovca hrvata al nije covic a vi ga predlozili jel i tada bosnjak izabrao?

JA1

Ako hocete tri entiteta onda ce muslimanima da pripadne 50% nesto od RS nesto od Hr,vama pripada samo 16%pa izvolite. Ne mozete se tako ponasati.

??

Koliko primitivan i retardiran trebaš biti da ti na nadgrobnoj ploči piše da si MAGISTAR????'!!!!! MAGISTAR Mate Boban? jbt ................

Mostar

Malo ste se preigrali muslimani, zar ne? Nije vise bezrezervna podrska ni ambasada. Dugo ste prodavali pricu o zrtvi a u stvarnosti ste teroristicko islamistickog raspolozenja.

Slava Storonci

Pogrešno postavljeno pitanje. Dodika priznaje kao izabranog srpskog člana predsjedništva, a Komšića ne, jer je džamijski izabrani član predsjedništva. Dodikm je legitimni član, a komšić hibridni. Komšić je promašaj bošnjačke političke "elite" i na kraju će doći na naplatu. To je jednostavno tako, ne sviđalo se to mome li da.

/ Najnovije