Prof. Maksić: SAD će se uhvatiti u koštac s onima koji rade na razgradnji BiH

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Ocekivati da ce ti netko isporuciti drzavu na pladnju je blago reci idiotizam. Da bi Bosnjaci dobili BiH za sebe morat ce ratovati, jer je saki narod prolio rijeke krvi za svoj "komad tla". Ove rijeke koje su prolili u proslom ratu su dovoljne da natope tek 23% "komada tla", a za ostatak potrudite se sami da izracunate. Ono sto jeste moja poruka je da se ostavite dalekog sna i prihvatite cinjenicu jos od ZAVNOBiHa....znete onu BiH nije ni ..... vec i.....

0009

Građanska država. Bez entiteta i kantona. Državna i opštinska vlast. Srednji dio vlasti pet ekonomskih regija (https://serda.ba/assets/upload/KARTA.jpg). NATO članstvo za sigurnu budućnost sve naše djece. EU članstvo za napredniju budućnost sve naše djece.

/ Najnovije